Selasa, 29 Mac 2011

Mari kita berkenalan dengan Follower yang ke 3000 blog saya..



Inilah dia follower yang ke 3000 blog saya.....tahniah dan dan syabas diucapkan kepada pemilik blog ini...Beliau yang bernama Rozieana binti Roslan, atau lebih mahu dikenali dengan nama manja beliau Roziena Nana, adalah pelajar di Multimedia Collage Southern TM, dengan mengambil Dip.in Engineering Telecommunication....

Saya mengucapkan selamat maju jaya buat beliau, berjaya dalam pengajiannya...cemerlang dalam semua bidang yang diceburi serta bahagia di dunia dan di akhirat...amin...

Kepada sahabat-sahabat saya....jom kita pakat terjah blog dia........dan folo blog dia..




terima kasih juga kepada sahabat-sahabat yg lain yg sudi singgah di blog yg cukup picisan ini...

20 ulasan:

makdara TERdiva berkata...

wah! cayalah SR..dah 3000 peminat tuh! :D

halila Ibrahim berkata...

tahniah SR .. dah 3003 dah follower...

salwaismail berkata...

tahniah dh 3k! :D

HATYCIKNUURUL berkata...

TAHNIAH =)

maira berkata...

woww weeeeeee....... congrats adik SR, punya ribuan follower di blog adik :)

azwandengkil berkata...

Kecik hati.. dengan awek cun nak berkenalan. Mentang2 kita ni dah anak lima, langsung taknak kenal. Huwaaaa.... :(

hanim azhari berkata...

waaa...3 ribu tuu..tahniah2x

Axieda'great berkata...

wah dah ceCAH 3K TU
PAGI TADI CADANG2 NAK KOMEN WAT SPECIAL N3 TUK 3K FOLLOWER
HUHU
RUPANYER DAH DALAM PLANING
HEHEHEHE

aniswany berkata...

congratz ;)

ibuintan berkata...

tahniah....

updated selalu

sharamli berkata...

dah ramai dah.. sampai 3ooo :)

wahida berkata...

fuiyooo...dah tiga ribu!! cayalah!!
tahniah!!

CintaZulaikha berkata...

walaupon awek tu buat muka takot2...tapi tahniah lah cik SR..caiyok2...3000 wuoooo~~

nahmy berkata...

alhamdulillah & tahniah atas 3000 tu. mission accomplished!

adan berkata...

tahniah SR.. ^_^

Izyan Masri berkata...

OUH MAI GOD.UNTUNGLAH DAPAT JADI YANG KE 3000:D

Gen2Merah berkata...

tahniah SR.. jom kita terjah blog si cantik manis itu. ngeee~

Gen Fujita berkata...

Secepat kilat aku singgah dan follow. Yeah.

si para para berkata...

wow hbt..
thniah2
3k..bukan sikit.klau duit dah boleh beli macam2.hehe

+ NANA HERE + berkata...

tengkiu coz wat entry ni utk saya.. act baru jer nak join dunia blogger nie.. nnt blh lah bg tunjuk ajar yer.. :)

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy