Ahad, 10 April 2011

[ gambar ] bila pakcik buat lawak........nak tergelak pun ada..


demi keselamatan orang sanggup buat apa saja...pakcik ini begitu menitikberatkan keselamatan handpone nya.....tengoklah sendiri...kalau kena curi lagi tak tahu la nak kata apa...


tabik spring pada pakcik ni.....toing...toing..!

32 ulasan:

manggosteen berkata...

hadoi..camne la nak jawap phone nanti..tak susah lak nak kena buka mangga dulu..kekekeke

Saffrina Ropiee berkata...

Ntah-ntah dalam tu nset nokia tiga tiga sekupang je HAHA

iwan de la roc berkata...

haha ntah2 mangga tu lebih mahal dari hanset dia

Puan Kutu berkata...

haha sakan la pakcik.berapa ribu hp tuh?haha

syuwai berkata...

hahaha.. nak join tabik spring gak la..

toing,toing, toing, toing, toing *sampai penat*

miahahahaha

bunga berkata...

hahahah...xsanggup la pencuri tu nak curi./.ahah

dyea irdina berkata...

wakakakaka....genius tul pakcik ni..pas tu klu tepon berbunyi mau tak sempat angkat sbb nak cr kunci pas tu nak bukak kunci lagi...

Fizalinolie berkata...

Selamat berkenalan sekamar rindu... Thanks yer kerana sudi follow blog saya. Happy blogging and keep in touch =)

mr.winter berkata...

hahahaha.. tbaek la pakcik nih..!! klau hp kena curik gak xtau la nk ckp ape.. kena gari hp ky sluar la plak kot xpun bwa pondok tepon trus g memane.. nk curik pun xleh.. hahaha

dLa berkata...

jenuh kalo ade org call nk cri knci dulu bkak mangga tu. hahaha

**::CIKNUURUL::** berkata...

ehehehehhe,.klu kne curi lg,dgn die2 skali la kne curi,.hehe,.lawak tol,.

Izbeta Shyah berkata...

AHAHAHA, sapa berani curi.?

deqla manjew berkata...

hahaha..kalo hp bunyik, mkn ms nk jwb..sbb kene bkk kunci..leceh je rasenye...heee

deqla manjew berkata...

hahaha..kalo hp bunyik, mkn ms nk jwb..sbb kene bkk kunci..leceh je rasenye...heee

maira berkata...

haha... pak cik nie mengingatkan akak pada Mr Bean la... :)

Sekamar Rindu berkata...

salam..kak maira,

mr.bean?..hhaa.lawaknyaa..

Sekamar Rindu berkata...

deqla manjew,

tu la tu..tak fikir laa.semua tu..yg penting keselamatan yg utama..

Sekamar Rindu berkata...

Izbeta Shyah,

curi sekali dengan pakcik2 tu laa.:))

Sekamar Rindu berkata...

:CIKNUURUL,

betul..bawa larik ngn pakcik2 tu sekali..haha

Sekamar Rindu berkata...

dLa,

nya buat kuci mangga tu ilang...parokkkk..:)

Sekamar Rindu berkata...

mr.winter,

kalau kena curi juga..memang klss laa pencuri tuuu..

Sekamar Rindu berkata...

Fizalinolie,

selamat berkenalan..terima kasih kerana sudi singgah komen..

Sekamar Rindu berkata...

dyea irdina,

hahaha..memang bijak...:)

Sekamar Rindu berkata...

bunga,

pencuri kena fikir byk kali sebelum curikk.

Sekamar Rindu berkata...

syuwai,

join tabik spring...hahaa.

Sekamar Rindu berkata...

Puan Kutu,

puan..mesti mahal tuuu..

Sekamar Rindu berkata...

iwan de la roc,

betul..:)haha

Sekamar Rindu berkata...

Saffrina Ropiee,

tak tau laaa..:) mesti mahalnya..kalau x tak kan dimangga.

Sekamar Rindu berkata...

manggosteen,

memang susah..

Sekamar Rindu berkata...

terima kasih..atas komen2 di entri ini.....semua komen sangat saya hargai..

Ayie berkata...

hanya pencuri bertaraf mahaguru je boleh mencuri henpon nih~ hahaha

Sazali berkata...

hahahaha...sempoi aaa pak cik nie...

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy