Jumaat, 8 April 2011

jom tengok kereta pakai seluar dalam..[ seksinya..]






saya tak pasti kenapa pemilik kereta ini memakai "seluar dalam" kat kereta dia......hanya pemilik kereta ini saja yg tahu....

agak-agak apa motif pemilik kereta ni buat mcm ni..?





54 ulasan:

no_answer berkata...

mungkin dye nak ajak ramai orang buad mcm tuh kowt ..

haha :D

aliarosli berkata...

lameeeeeeeeeeee tak datang

tah le

no idea

Sora Rasyido berkata...

dia nak jadi cam superman...

Axie04 berkata...

alamak
seksanyer
huhu

Tasha berkata...

hahahah.... mana lah dia dapat kain buat spender mcm tu

~nadyahoney~ berkata...

salah satu cubaan nak tarik perhatian

umUMRA berkata...

hai SR..

hahaha..cane lah leh terpk tuan kete tu ye nk pkai kan suar dlm kt kete dia..hikhik...

dwaty berkata...

saje la tu nak buat AUTOSHOW...

Norsha berkata...

bila daya kreativiti mengatasi segalanya.....

Izyan Masri berkata...

CUN KERETA TU XD

eyna azmi berkata...

nak tarik perhatian lelaki ... tu pun kalau owner dia pompuan ...

kalau owner dia lelaki ..mesti nak tarik perhatian pompuan

mira ellyna berkata...

gila sex la kot

Dinas Aldi berkata...

weh, gambar "18sx" nih, kahkahkah!

NUR AYNIE berkata...

sexy nyerrrr hihihi

rruunn-ziza berkata...

ad2 jer ragam diorang nk attrack org..kereta tuu nnti boleh la siap pakai pampers....

cik sakdi berkata...

agaknye sebb tuannye xpakai kot. HAHA

cik sakdi berkata...

agaknye sebb tuannye xpakai kot. HAHA

cujen berkata...

hye salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

BESTEVER GIVEAWAY

||aLeaSaRa|| berkata...

dahlah pakaikan G-Stiring!mau pengsan sex mani sebab nampak tiang lampu pun diorg suka inikan pula yg pakai suar dlm he3.....

Liza @ Adzriel AB berkata...

sanagtlah seksi.. mcm2 deme ni

ibuintan berkata...

entah2 kete ni untuk bawak pengantin tak,.. takde bunga dan reben, ni pun okeyla

Nayang Ahmad berkata...

agaknye tak nak bukak bonet. hihi, tapi comel gila :)

Cikgu Den berkata...

kete tak pernah basuh ke

Novelgurl berkata...

Hahha..tak de keje betul =.=

CintaZulaikha berkata...

hahhahhha...camne drg leh sarungkan tuh~~

dLa berkata...

wow ! pink colour! haha

manueng berkata...

kan ke susah nak bukak boot kereta tu nnt...huhu

Sekamar Rindu berkata...

manueng,

memang susah...entahlah apa motifnya..

Sekamar Rindu berkata...

dLa,

haha..tu laa..romantis tul laaa..:)

Sekamar Rindu berkata...

CintaZulaikha,

entahlah puan..mcm mana dia org sarung pun tak tahu..

Sekamar Rindu berkata...

Novelgurl,

memang..dah tak de keje sangat laa tu...ishh

Sekamar Rindu berkata...

Cikgu Den,

entahlah cikgu..mcm2 ragam mat saleh ni..

Sekamar Rindu berkata...

Nayang Ahmad,

comel kadang2 mcm sengal..:))

Sekamar Rindu berkata...

ibuintan,

hahaha..ya juga laa kit ibu..:)

Sekamar Rindu berkata...

Liza @ Adzriel AB,

sungguh seksi yg menyeksakan siapa yg melihatnyaa.:))

Sekamar Rindu berkata...

||aLeaSaRa||,

hahaha..suka komen awak..:)

Sekamar Rindu berkata...

cujen,

terima kasih singgah sini..

Sekamar Rindu berkata...

cik sakdi,

hahahha..yg tu tak tau laa sr...

Sekamar Rindu berkata...

rruunn-ziza,


mcm2 ragam dia orang ni..

Sekamar Rindu berkata...

NUR AYNIE,

aaah..sangat seksi..:)

Sekamar Rindu berkata...

Dinas Aldi,

hehehe..ya kak..pic 18sx ni..:))

Sekamar Rindu berkata...

mira ellyna,

tak laa kot....saja nak tarik perhatian org ramai laa tu agaknya..

Sekamar Rindu berkata...

eyna azmi,

nak tarik perhatian gadis2 la..tu.

pemilik kete tu lelaki ..:)

Sekamar Rindu berkata...

Izyan Masri,

memang cun...:)

Sekamar Rindu berkata...

Norsha,

kreativiti yg terlebih..

Sekamar Rindu berkata...

dwaty,

betul tu...:)

Sekamar Rindu berkata...

umUMRA,

tak tahulah..mcm mana dia leh terfikir..buat mcm tu..

Sekamar Rindu berkata...

~nadyahoney~,

yups...betul tu..saja nak tarik perhatian..

Sekamar Rindu berkata...

Tasha,

hahaha..entah laa...

Sekamar Rindu berkata...

Axie04,


seksanya...:)

Sekamar Rindu berkata...

Sora Rasyido,

haha betullll..:)

Sekamar Rindu berkata...

aliarosli,

terima kasih...sbb ingat lagi kat blog sr ni..

Sekamar Rindu berkata...

no_answer,

perangai pelik yg mahu tarik perhatian saja kan..:)

Sekamar Rindu berkata...

terima kasih atas komen2 sahabat2 di entri ini...

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy