Selasa, 19 April 2011

Lelaki sedang rakam gambar perempuan mandi di hospital di tangkap


TRIBUNNEWS.COM - Seorang lelaki berusia 40 tahun ditangkap kerana merakam secara diam-diam perempuan yang sedang mandi, ganti baju, dan melakukan aktiviti di bilik mandi. Lelaki Korea Selatan (Korsel) ini melakukannya selama enam tahun.

Lelaki bernama Lee ini ditangkap oleh polis di Gyeongsang Selatan. Lee mengambil gambar dari 1.014 perempuan dari tahun 2005 hingga tahun 2011 di kota Gimhae dan Busan.Dia ini selalu membawa kamera digital ke manapun dia pergi dan kadang-kadang merakam pakaian dalam perempuan.

Polisi menemukan driver eksternal disk dan CD di tempatnya dan disyaki berisi foto dan video yang dirakamnya selama enam tahun. Bahkan, ia pun masih sempat merakam perempuan ketika sedang dirawat di hospital.

Ia dipaksa meninggalkan hospitalketika ia tertangkap ketika sedang merakam perempuan di bilik mandi. Lee memasukkan rakaman itu ke dalam beberapa folder dan memisahkannya berdasarkan aktiviti misalnya "bagian tubuh", "Seluruh badan", ataupun "wajah".

Istri Lee mengaku suaminya suka menonton video porno namun tidak tahu jika sang suami hobi merakam perempuan. Lee berhenti bekerja dan mulai menjual foto-foto itu secara online dan mendapatkan keuntungan sebesar 2.024 dollar AS.


p/s:....mcm dah tak de keje sangat dah ke.. sampai org mandi pun nak dirakam...? gila seks ke apa ni..?

sumber: klik sini


15 ulasan:

Eyrique Ettiqazz. berkata...

baru je baca kat borak kosong...

Fizalinolie berkata...

Macam2 kan manusia sepertinya nafsu mereka tidak dapat dikawal lagi. Subhanallah.

NARDtheNERD berkata...

gila seks laki ni..
hehe..

lagu ni fevret abah i.. hehe. :)

cikguden berkata...

tak rasional...

AizA berkata...

dah xde kerja lah agaknya... apa lah manusia ni... mcm2 ragam betul...

qucachahir berkata...

confirm dah tue gile seks.. ;)
macam-macam..ish..

Anis Zaty berkata...

kat toilt hsptl pn leh wat camtu..mkn pelik je dunie nie..
ish3x..!

✿❤Cik Izan❤✿ berkata...

gila seks...pastu siap boleh dpt duit lagi...dahsyat....

CintaZulaikha berkata...

mamat ni obses ke psiko nih?? hadoi, camni pon ada!!

**::CIKNUURUL::** berkata...

hehe,..nsib bkn org Islam,..klu x,sy bunuh!.haha,..

irene_shane berkata...

the freakiest men i ever heard....

giler ape org tue......wujud gak eh org mcm LEE ni.....

.syamim. berkata...

memang gile seks pun tapi dah kahwin . ntah pape jek .

Nurul Ashikin berkata...

laki nie memang gile. sakit mental agaknya~

Edy Fee berkata...

hahaha desperate la tuh

fyna berkata...

gile seks la tue..
huh!!~

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy