Sabtu, 23 April 2011

rindunya....5 hari tak update blog....

senja di Tidy Island, Florida, USA

alhamdulillah..petang ini saya sempat update blog...5 hari tak update blog ....wah terasa masa sangat lama...lama sangat..sepanjang blogging sejak 2009 inilah satu jangkamasa yg paling lama tak update.....selalunya setiap hari sekurang-kurangnya 3 atau 4 entri saya update..[ setiap hari mesti update...]

kadang2 diselitkan dengan beberapa puisi, jika tulis puisi saya akan pastikan untuk tulis tidak panjang berjela-jela..cukup 3 baris saja..biar ringkas..

ke mana saya 5 hari tu...? saya sebenarnya tak ke mana-mana, selalu online cuma tidak update saja..terima kasih juga pada sahabat2 saya wp entri dah basi masih ada juga yg singgah dan komen.. terima kasih..

ramai juga sahabat-sahabat saya dari blog lama saya yg singgah komen di sini...semoga ukhwah ini berterus segar dan mekar selama-lamanya..

hidup saya penuh warna warni.. telah melalui pelbagai dugaan silih berganti..lepas satu-satu..namun saya anggap semua ini dugaan Allah SWT pada saya... saya selalu berdoa pada Allah SWT agar diberi kesihatan yang baik, sihat tubuh badan agar dapat... menjaga, menguruskan serta berbakti pada ayahanda saya yg sedang sakit kini...

selesai di rumah tanggungjwab berkisar di sekolah pula.. bulan Januari - April aktiviti ko-kurikulumnya padat dengan pelbagai pertandingan, bola sepak, badminton, bola jaring, sepak takraw dan pelabagai pertadingan ko-akademik lagi memerlukan tahap kesabaran yang tinggi...

Hari ini...saya leraikan rasa rindu di hati.......

27 ulasan:

Gen2Merah berkata...

welkom back. Heppi blogging yaa.. (",)

syuwai berkata...

semoga menjadi bl0gger dan cikgu yg hebat..hehe

^___^

aza berkata...

ptt la lma xnmpak...awt xupdate??

Nabila Amir berkata...

yea , sangat lama tu. hihi.
rinduu na baca puisi pemilik blog ni juga :)

Citarasa Rinduan berkata...

selamat malam SR..

ayu pun seminggu cuti kerana kehilangan orang yang disayangi...
namun... syukur..kerana sahabat silih berganti beri semangat pada ayu dan family......

PS: rindu SR jugak!

cik chinta berkata...

salam, rasa pelik bila sr menghilang diri dr alam maya. tercari2 d status sbb takde update terbaru.

i chenta you berkata...

akhirnyaaaaaaaaaaa :)

SiS NaD berkata...

SaLaM...

WaH!~ aYaT YanG PuiTiS!~ (^_____^)V

JoM Baca KisaH BeNaR... GoSiP2!~ (^_____^)V
http://nadiah-muhammad.blogspot.com/2011/04/oh-kisah-si-tuttt-dan-tuttt.html

ladyzamea berkata...

pas ni x mahu cuti lama2 tau..
windulah...
heeee..

mr.winter berkata...

bru tau skamar rindu nih cikgu rupenya.. hehe.. welcome back..^^

**::CIKNUURUL::** berkata...

akrnya update jgk,.hehe,..smg trus dilimpahi kshtan yg baik dn rzki yg melimpah ruah,amin,.

ibuintan berkata...

sibuk ye... adat lah tu

dulukan yang penting

Liza @ Adzriel AB berkata...

ingat pi honetmoon tadi.. he..he..

Sekamar Rindu berkata...

Liza @ Adzriel AB,

haahah honemoon??....belum lagi...:))..

Sekamar Rindu berkata...

ibuintan,

sibuk..biasalah bu...:) banyak perkara yg perlu diuruskan..

Sekamar Rindu berkata...

*::CIKNUURUL,

selagi ada kudrat...update la kan..tq pada cik nurul.

Sekamar Rindu berkata...

mr.winter,

cikgu yg mengajar tulis baca...:))

Sekamar Rindu berkata...

ladyzamea,

:))) ...terima kasih singgah komen sini ladyzamea..

Sekamar Rindu berkata...

SiS NaD,

akan saya singgah nanti...:)

Sekamar Rindu berkata...

i chenta you,


akhirnyaaa....:)

Sekamar Rindu berkata...

cik chinta,

terima kasih...:))

Sekamar Rindu berkata...

Citarasa Rinduan,

kak...terima kasih...masih sudi singgah komen sini..

Sekamar Rindu berkata...

Nabila Amir,

terima kasih...:))

Sekamar Rindu berkata...

aza,

ya....sekarang dah kembali..:)

Sekamar Rindu berkata...

syuwai,

insyaalah...:)

Sekamar Rindu berkata...

Gen2Merah,

terima kasih....:))

Norsha berkata...

salam,
sesekali singgah sini, memang terbuai perasaan, moga selalu sihat agar dapat terus memblog

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy