Ahad, 24 April 2011

Sebab-sebab Mengapa Gadis Melayu Selalu Kena Rasuk....

Kes ini berlaku di ruang pelajar perempuan membasuh kain di sebuah Asrama Puteri.Kebanyakkan yang di rasuk adalah pelajar Melayu dan tidak pernah berlaku kepada pelajar Cina dan India.Dimana salahnya...Kita ikuti percakapan antara seorang bomoh dengan jin...kenapa dia suka merasuk pelajar Melayu saja?

Suatu hari seorang ketua bomoh yang begitu berani hendak berjumpa dengan sekumpulan jin-jin yang berlegar-legar di asrama dan merasuk pelajar-pelajar.
Ketika sampai dia pun membaca mantera.Dia memanggil ketua jin.Lalu ketua jin pun datang dengan menunjukkan wajah yang begitu hodoh dan jijik.Hinggakan ketua bomoh yang berpengalaman pun nak hampir pengsan melihat wajah brutalnya itu.

Tapi ketua bomoh itu menguatkan semangatnya .Lalu ketua bomoh itu bertanya dengan suara yang nyaring dan kuat,menampakkan semangat yang tidak kendur walaupun jin itu menampakkan wajah yang amat mengerikan.

"Mengapa kau rasuk pelajar sekolah ini hah? Jawab!!!. Kenapa Gadis Melayu yang menjadi sasaran kau wahai setan yang di rejam..?"

Dengan menarik nafas yang panjang ketua jin pun menjawab..

"Siapa bilang Gadis Melayu tak menawan..Tak menarik hati,tiada memikat"
"Kalaulah memang, tak mungkin aku tertarik...Kalaulah sungguh ,tak mungkin aku merasuk,"
"Aduhai.......kekekekkkkeeee"


sumber : klik sini..

45 ulasan:

delarocha berkata...

hahaha..lawak

||aLeaSaRa|| berkata...

ada2 je bro nilah.tulah pompuan melayu ni comel sangat,sampai jin pun terpikat he3(minta dijauhkan dr gangguan jin dan syaitan amin)

Schubert Serenade berkata...

okay fine...tiba2 SR buat lawak tengah2 malam cenggini...memang la kannn...:p

Gadis melayu cantik2 kan...:)

aliarosli berkata...

hahhahahahah, eksited bace

sekali jin tue nyanyi dahhhhh

hahhahahhaha

NUR AYNIE berkata...

hahaha~nak gelak jer bile bace entry nie hihihihi

abu muaz berkata...

yes, memang gadis melayu menawan sampai syaitan pun tertawan

sally atikah berkata...

kenapa bang ......kenapa? hahhaa. saya ecxited baca, tetiba bawah tu .. haish~ hahhahahaaha. kelakar la. :P

Ila berkata...

dah pernah baca dah lawak ni...memang lawak...

Faaein Talip Roy berkata...

salam SR..

baru aje rasa nak baca dgn serius ..

ishh.. tak bleh blah jin tu... uat seram aje kalau btul2 dgr jin tu nyanyi cam tu..

*i E J a* berkata...

saspens jewp ! but interesting laa !

a.samad jaafar berkata...

adeihhh.. terkene gue !!!
datang nak menambahkan ilmu la kononnya tadi..tp takpe..hiburan sebelum tido.. hahaha..

Farah Nordin berkata...

haihh,semangat nak baca entri tuh then sempat lagi nyanyi lagu tuhh. Kelakar sunguh :)

Nur Ardilla Najwa berkata...

hahaha... ingatkan kenapa la tadi....=P

m!SsRahEnA berkata...

haha..klakar la...

Fiya Ahmad berkata...

jin pon berlawak??? *pengsan*

Fizalinolie berkata...

Ahakss... Ingatkan apalah... Mula2 serius nak baca. Hehe..

khunsuriyatit berkata...

hehehe..jin tu mmg bengong..

halila Ibrahim berkata...

emm .. nak tergelak pun ada ..

halila Ibrahim berkata...

emm .. nak tergelak pun ada ..

Liza @ Adzriel AB berkata...

jin boring tu..

POHPALEH BURGER berkata...

hahaha.. hampess toll..

zana berkata...

adesss..haha...jin pun layan jamal abdillah gak ke??

Ayie berkata...

memang patut kene belasah le jin tuh.. hahahaha

Ayie berkata...

memang patut kene belasah le jin tuh.. hahahaha

farel berkata...

hahaha.....lawak la..jin pun pandai nyanyi wooo...

Asrul "iLham" Sany berkata...

lol...lawak...

lawak tak BW to ur blog...

harap still dapat keep in touch ya ;-)p

Rina AVAIL a.k.a cik betty berkata...

kakakah..nk jugak tahu kenapa gadis melayu je salu kena rasuk..

Ly_Tulip berkata...

tipah tertipo ngan tajok entri yang gempak... Huhuh

Baru nak menghakis perasaan ingin tahu yang menebal dalam ati ni...Tetbe jin tu nyanyi da... Potong tol.. Huu~

cik sakdi berkata...

HAHA SR wat lawak plak. iye je ingatkan ape la bapak jin tu cakap. cis tertipu!! HAHA :)

NadellaZahare berkata...

cehhhhh! ingatkan pasai pedia tadi haha

Mohd Ridhuan berkata...

serius nak baca...
last2 ku tertipu...
tapi klakar la lagu jamal abdillah diselit...
hehehhehe

angkasa berkata...

waaah title sakan jeee???
alamak dah terkena!hee

Puan Kutu berkata...

huhu tertipu..

::mak incik:: berkata...

ceh... buat cuak je.... dah la kat ostel ni ada hesteria.. hoho...

eliana zailan berkata...

terima kasih follow blog saya, so dgn bngga nya juga sy follow balik blog awak ;)

bibi bibo berkata...

2 jin melayu kot , that y dy kacau gadis melayu jer . hahaha

hani@debumelukut berkata...

hahahaahaaa...sakit perut gelak!

Dinas Aldi berkata...

Wehhhh, ingatkan serius rupanya..kahkahkahkahkah!

CikSally in The House berkata...

he he he kelakar dipagi hari yg mendung & sujuk niii he he he

cikguden berkata...

hahaha. lawaklah.

Lizzie Yasmin berkata...

hahaha...
Aduhai , sayang ku... lalala

ibuintan berkata...

hahaha.... tambah2 gadis melayu yang bertudungkan... lagi menawan

SuFy berkata...

hahaha...aduyaiiii...:p thnx sudi singgah blog sufy..

**::CIKNUURUL::** berkata...

hahahh??ckgu buat lawak ke jin tu yg buat lawak neh?,.adehhh,..hehehehhehehe,skit prot gelak,.nape sy lmbt bce entri ni??,.huhu,..lawak tol la,.

lady dayana. berkata...

ahahhahah lawak2!! penat je semangt2 ni nk baca..haha

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy