Jumaat, 8 April 2011

Siapa sangka rumah macam ni pun ada air cond




moral:..jgn tengok pada luaran saja....wp rumah mcm miskin tapi kira "berduit" la juga kalau dah ada air cond....





72 ulasan:

cik sakdi berkata...

SR.. tah2 dia amik mesin ape2 konon2 mcam aircond la. haha

najihatussolehah berkata...

mmg x sangka...ni gambar kat na nih..

RaNiA berkata...

letak saja kot...tapi klu betul mmg la marbeles...:-)

saya YANA berkata...

cam org cina.. rumah kecik.. tapi kereta 2-3 bijik.. 1 antaranya alphard.. huhuhu..

Cik Kamoo berkata...

sy pun lom mampu nk bubuh aircond lagi....gagagaga

Erikafaraisya Danica Keiichi berkata...

yup..mmg betul tu...jgn pandang pada luaran je..hakikat nye kita mesti amik taw sesuatu yg dalamanye...hehehe...

hayatunfadzila berkata...

wau...dasat gak umah dia...mesti dalam umah ni lg cantik...ye dak??

Ila berkata...

dahsyat tul..rumah ila pun takde aircond...hehehe

Anitafasha berkata...

Lebih kurang macam 'don't judge a book by its cover'

Aqila Safuan berkata...

wahahahahahha. hebat!

solo molo berkata...

mak ai...
grand sungguh...



sarapan apa pagi td ???
> http://solomolo.blogspot.com/2011/04/pagi-yang-kenyang.html

umUMRA berkata...

salam SR..

ni la yg dikatakan luar setinggan dalam kondominium..ngehehe

FATIN HIDAYAH MUHAMAD berkata...

fuuyyOOoooo

wahida berkata...

rumah saya jugak la yg x de ekon...huhu...

qucachahir berkata...

ish..betul kew nie..hehe..
kelaka jew.. :D

putryteya berkata...

owwhh.. betu le ni??
mc ta pcya pom adaa...

Mya Amira berkata...

dari beli aircond, baik baiki rumah dulu.. hee..

wawa salwa berkata...

btulll...nmpak d luar x smatinyer bgtu la kdan d dlmnya....he3

wawa salwa berkata...

btulll...nmpak d luar x smatinyer bgtu la kdan d dlmnya....he3

wawa salwa berkata...

btulll...nmpak d luar x smatinyer bgtu la kdan d dlmnya....he3

pikapiko berkata...

fuuyoo...
luar setinggan..
dlm mcm kondo ~
hehe

SiTi HaJaR berkata...

wah.. hebatnya.. trumah kat mana nie?? >.<

maira berkata...

dont judge a book by its cover kan dik :)

Liza @ Adzriel AB berkata...

he..he.. sangat hebat!

nurkass berkata...

uihhh..dahsyat tu..
bil air cond pun dah mahal..huhu..

hanim azhari berkata...

hahaha hebat2..tulah jgn tgk dr luaran je..kadang2 lua setinggan dlm macam kondominium..

zana berkata...

luar setinggan dalam kondo... hehe

lavenderlover berkata...

same case here..nad tgk umah kat mesir ni buruk2 dr luar..bl masuk umah arab tuan rumah mak aih..mewah giler2..kayo sbnrnya depa ni..

deqla manjew berkata...

umah sy pn xde aircond taw!! hrp dpt merasa aircond kt opis jew la..haha

Sora Rasyido berkata...

haha aku penah tgk real punya. Tapi bukan air cond lar, piring astro! Pergh aku tengok kat Cameron Higland, kat atas umah orang asli. Piring astro tu!! Tapi umah cam nak runtuh jew..

Sekamar Rindu berkata...

Sora Rasyido,

ya ke..? wahh..mantappp..gitu penah tengok...astro org asli..:)

Sekamar Rindu berkata...

deqla manjew,

tu laa......uamh saya pun takde aircond juga...hebat lagi org dalam gambar tuu

Sekamar Rindu berkata...

lavenderlover,

kat mesir ramai yg kaya2..saya tahu..

Sekamar Rindu berkata...

zana,

hahahaha..ya ..luar setinggan buruk..dalam kondo mewah...

tipah berkata...

bia betik. wah. coolnye. :)

Sekamar Rindu berkata...

hanim azhari,

betul tu..jgn padang di luar saje..:)

Sekamar Rindu berkata...

nurkass,

memang mahal bil air cond tu.

Sekamar Rindu berkata...

Liza @ Adzriel AB,

memang hebat..:)

Sekamar Rindu berkata...

maira,

betul tu kak....setuju dengan kak.:)

Sekamar Rindu berkata...

SiTi HaJaR,

kat mongollia..

Sekamar Rindu berkata...

pikapiko,

hahahahhaa..tu laa..hebat kan?

Sekamar Rindu berkata...

wawa salwa,

nampak di luar...tak semestinya sama dgn di dalam..

Sekamar Rindu berkata...

Mya Amira,

betul...patut baiki atap tu dulu kan.?

:))

Sekamar Rindu berkata...

putryteya,

hehhe..betul laa..

Sekamar Rindu berkata...

qucachahir,

memang mcm kelakar..hehe

Sekamar Rindu berkata...

wahida,

tak pe...saya pun tak ada...juga.

Sekamar Rindu berkata...

FATIN HIDAYAH MUHAMAD,

terkejut ke.????

saya pun terkejut juga..:)

Sekamar Rindu berkata...

umUMRA,

yaa..tulah ayat yg paling tepat...:))

Sekamar Rindu berkata...

solo molo,

memang grand..:)

Sekamar Rindu berkata...

Aqila Safuan,

sangat hebat...:))

Sekamar Rindu berkata...

Anitafasha,

lebih kurang mcm tu laa...apappun..kita jgn tengok luaran je...dalaman pun patut tengok..

Sekamar Rindu berkata...

Ila,

sangat mantap....:))..hebat tuan rumah tu kan..

Sekamar Rindu berkata...

hayatunfadzila,

memang dasat...hebat di dalam umah tuuu.:)

Sekamar Rindu berkata...

Erikafaraisya Danica Keiichi,

setuju dengan kata2 awak tu...jgn pandang di luar saja..dalaman pun kena tengok juga.

Sekamar Rindu berkata...

Cik Kamoo,

saya pun...sama.:))

Sekamar Rindu berkata...

saya YANA,

ya ada pernah saya jumpa spt yg awak nayatkan tu..

Sekamar Rindu berkata...

RaNiA,

tak tahu laa yg tu..tapi takkan letak saja...

Sekamar Rindu berkata...

najihatussolehah,

memang tak sangka...saya pun teruja memandang..:)

Sekamar Rindu berkata...

cik sakdi,

hahahaa..yg tuu kebarangkalian nyaa mungin ada juga..

Sekamar Rindu berkata...

terima kasih atas komen2 sahabat di entri ini.

mira ellyna berkata...

gila2 hebat

lady dayana. berkata...

cewahhh. hahah hebat betul org ni ! nape tak pindah je kan.

Ayie berkata...

bak kata orang.. dun judge a book by its cover.. hahahaha

Sekamar Rindu berkata...

Ayie,

betul tu..:)

Sekamar Rindu berkata...

lady dayana,

memang hebat...:))

Sekamar Rindu berkata...

mira ellyna,

memang hebat...:)

dLa berkata...

dasyat2. haha

Sekamar Rindu berkata...

dLa,

:))..memang ada sikit dasat..:)

wawa salwa berkata...

SR: btul2...hehe

anyss berkata...

Assalamualaikum,
Tuan rumah tu x de utang tapi hidup dengan selesa la la la

Sekamar Rindu berkata...

wawa salwa,

terima kasih...komen sini..:)

Sekamar Rindu berkata...

anyss,

hahaha..yess..betul2..:))

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy