Sabtu, 21 Mei 2011

[ gambar ] Cara-cara seorang gadis menipu agar punggungnya nampak tegang...








Inilah cara sesetengah wanita menipu agar punggung
mereka kelihatan tegang @ mantop....


kat Malaysia ada juga ke yg buat mcm ni??






21 ulasan:

Amirah Adnan berkata...

saje je nak buat tarikan.. xtakut kena rape ke ek.. huhu

mcm ni lah berkata...

ahakss macam tu eh,. agak2 ziana zain nye punggung mesti dia letak pad kan ?

Cik Embun berkata...

jalan2 terjatuh pulak benda alah tuh.. lenggang sakan sgt kan..

Kunang-Kunang berkata...

Macam2 orang sekarang ni.

Kunang-Kunang berkata...

Macam2 orang sekarang ni.

Kalau free, jemputlah ambik kad hari guru di blog saya yer.

Yana berkata...

buat apalah buat semua tu...hanya kecantikan sementara..tak de maknanya...

muhamad hanif berkata...

kalau dah leper. leper jugak lah kan..


HAHAHAH !

**::CIKNUURUL::** berkata...

xde keje la spe yg nk try buat tuh,.huhu,..

Encik MamaT berkata...

hahaha... seluar kena ketat.... kang melorot.. kantoi.....

MarlyMarble berkata...

Bagi orang cuci mata je...kalau ada yang dapat tackle, pasti akan kecewa. lebih baik jujur je kan.

iyka syafika berkata...

seriusly lawak..hihihi

faeez berkata...

ntah apa2 je kan???bersyukurlah dgn apa yg ada...

cikguden berkata...

keje nak menipu je. hehehe

Anne berkata...

Bersyukur dgn apa yg ada...kecantikan luaran hanya sementara.

Sue's berkata...

heeeeeeeeeeee...tak sanggup nak tunjuk

nobody berkata...

Salam encik SR,

tak sangka ade jugak kes gini
kesian gadis tu
die tak yakin dengan dirinya sendiri
kesian kesian

erm...
by the way
rasanye gadis malaysia tak macam tu kot
buat work out je cukup
dapatlah hasilnye
kalau sungguh2 :)

jaguh88 berkata...

Panas Berapi !! Meletop-Letop... Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!
Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!

http://sway2u.blogspot.com
012-571 2456

hazeleyed lady berkata...

Hmmm...bergantunglah pada apa matlamat kita hidup di dunia ni...

KuNanGKuNanG berkata...

he3..demi tuk tarik perhatian, pe2 pun blh di buat kan?

Lyssa berkata...

ada juga org buat mcm tu.. tp jenis kusyen la.. nampak mantap.. haha

atehqshe berkata...

salam SR,

Lama benar sy tak singgah dan bertanya khbar ...cikgu sihat?

klw mantops gitu untk tatapan suami ok..
klw untk tatapan mata2 lelaki yang gatai..i" dont like...kekeke

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy