Khamis, 19 Mei 2011

kembali online.....selepas seminggu berehat


seminggu tak update blog..hari ni saya kembli online,
terlalu banyak yg berlaku dalam seminggu ni...


terima kasih pada sahabat-sahabat yg masih singgah dan di sini.. masih belum terlewat lagi untuk saya mengucapkan SELAMAT HARI GURU, pada semua guru ...di Malaysia..



31 ulasan:

cik sakdi berkata...

sr watpe seminggu tu? ceciter, hehe :) slamat hari guru!

zacky ~786~ berkata...

sama2 kasih.. hhee

hani@debumelukut berkata...

welcome back

zul permatang badak berkata...

ya.......panjang sungguh rehatnya....
selamat kembali...

Eyrique Ettiqazz berkata...

rindu dgn blog ni dan lagu nye...bila klik sini entri masih sama..smlm bila bukak blog ni dia tulis blog sudah ibuang...aikk pelik ni ,pegi pulak dkt ur back up blog kat wordpress ade la plak...dunia blog sekarang dah pening...ade je problemo...

Syafiq Rosli berkata...

pergh..lama dah xjejak kaki dekat sini..welcome back..

chinta... berkata...

wah...lamanya cuti SR...patutlah x de n3 baru...selamat hari guru ye..hihii

Kakzakie berkata...

Betul-betul bercuti gamaknya
Membuat persediaan untuk perubahan masa depan ke?....

Faaein Talip Roy berkata...

selamat hari guru cikgu!..

ingatkan blog ni dah tak de dah...

Azree berkata...

you are welcome..

;)

CintaZulaikha berkata...

selamat ari guru yg paling best buat cik SR...rindu ngn cik SR

Ila berkata...

selamat kembali online

Sekamar Rindu berkata...

Ila,

terima kasih sudi singgah sini..:)

Sekamar Rindu berkata...

CintaZulaikha,

terima kasih banyak atas ucapan tu...:)

Sekamar Rindu berkata...

Azree,

terima kasih...:)

Sekamar Rindu berkata...

Faaein Talip Roy,

terima kasih atas ucapan tu...
** masih ada lagi..:)

Sekamar Rindu berkata...

Kakzakie,

hehe..seminggu je kak..:)

Sekamar Rindu berkata...

chinta..,

terima kasih.....:))

Sekamar Rindu berkata...

Syafiq Rosli,

terima kasih jejak di sini...:)

Sekamar Rindu berkata...

Eyrique Ettiqazz,

blogspot.com ada sikit masalah..tu jadi mcm tu..

apapun terima kasih sudi singgah sini..

Sekamar Rindu berkata...

zul permatang badak,

seminggu kira ok...:))

Sekamar Rindu berkata...

hani@debumelukut,

terima kasih puan...singgah komen sini..

Sekamar Rindu berkata...

zacky ~786~,

terima kasih..:)

Sekamar Rindu berkata...

cik sakdi,


releks saja cik sakdi..:)

Tanpa Nama berkata...

selamat kembali sayang

**::CIKNUURUL::** berkata...

wsalam,..sihat je,.alhmdulillah,.hehe,..

wahh,lamenyer ckgu bercuti???,..waaa,best2,..hri gru dh smbut?,.msti bz kt skolah kn,.hehe,.sy pon bru jgk update tu,huhu,..smoga ckgu shat sntiase,.

Zafina berkata...

suke baca blog awak ....

Sekamar Rindu berkata...

Zafina,

terima kasih....:))

Sekamar Rindu berkata...

::CIKNUURUL,

sr pun perlu rehat..terima pada cik nurul yg sudi singgah komen di sini...

:)

Sekamar Rindu berkata...

salam tanpa nama,

terima kasih...:))

::Mastura Zakaria:: berkata...

patut la lama tak nampak sr...cuti rupanya....

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy