Rabu, 25 Mei 2011

malam ni baru boleh update blog...



dah agak lama tak update blog....apa boleh buat, kesibukan yg melanda.., kesibukan dengan tanggungjawb yang diamanahkan...memang kalau boleh, setiap hari nak update..

hari ni seharian di PD, di Politeknik PD, kerana ada Program Bersama Kementerian Pelajaran, semua guru-guru di Negeri Sembilan dan Melaka, berkumpul di Dewan Wawasan..

terima kasih pada sahabat2 yg masih ingat dan singgah blog ni..wp dah lama SR tak update..





15 ulasan:

hani@debumelukut berkata...

begitu lah kita, ada masa sibuk..
tunggu nak baca puisi baru.

NuR si CiKGu RiBeNa berkata...

takpa..cuti sekolah nanti boleh update habis-habisan..

=)

Citarasa Rinduan berkata...

SR
selamat malam..
ayu memahami saat ini... lagilah pekerjaan SR yang membataskan segalanya,
utamakan yang penting ya,...

PS: kerana kita sama2 ada tangungjawab masing2

Schubert Serenade berkata...

happy belated teacher's day sr..
sorry lambt wish..:))

dah lama xcomment kat cni..same goes with u, busy dengan hidup dan kemunculan perkara2 berkaitan yang tak pernah susut dalam hidup...

CintaZulaikha berkata...

lama jugak cik SR tak update...rindu tauuuuu...

baincardin berkata...

selamat mengupdate kembali. :)

rotu.usm berkata...

Salam kepada semua...nak mintak izin admin nak tumpang promosi perniagaan boleh tak... boleh la klik sini...terima kasih...peace

syaza kelyza berkata...

sukses selalu :)

FaTinFiRDaUs berkata...

biasa la org bz kan... huhu

abu muaz berkata...

salam SR...

ikatankasihku berkata...

best nyer pergi pd....terbyg2, dpn politeknik tu ada pantai...dekat dgn pasar tani, dekat ngan sekolah dulu...sek.keb.panglima adnan....
huhu rindunyer PD....

nurkass berkata...

aha..
selesaikan mana yg penting dulu..:)

teringat masa belajar kat poli PD dulu..mesti dah byk perubahan..emmm

cik sakdi berkata...

budak2 ngah exam. cuti skola bz menanda pulak. hehe

missgee berkata...

Selamat bercuti sekolah..
Bulih rehat2 jap.. :)

chinta... berkata...

xpe2 time cuti sekolah nanti..pulun habis2an...hukhukhuk rindu ngan n3 SR

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy