Rabu, 4 Mei 2011

Siapakah yang menulis kata-kata yang begitu indah ini di entri saya..??

siapakah kamu..?


Siapakah yang menulis kata-kata yang begitu indah ini..? kata-kata di bahagian komen di entri saya...sungguh indah sekali, ternyata penulis kata-kata ini bukan calang-calang orang...hebat dalam tutur kata ..indah dalam menyusun bait-bait yang sesiapa saja boleh menggetarkan jiwa...

apapun terima kasih kepada yang menulis ini....walaupun saya tak tahu sesiapa penulisnya. sebagai membalas komen-komen dari penulis tanpa nama ini...saya ada puisi khas buat beliau..

" bahagiakah kamu...
ketika musim hujan tiba
ku bukakan payung untukmu
kita saksikan titisan-titisan air
berebut jatuh di hujungnya..

bahagiakah kamu..
ketika musim bunga tiba..
ku petik setangkai buatmu..
kelopak-kelopaknya bertaburan di antara jejemari kita..

terasa berada di gelombang laut..
arus membawa ke celah teluk..
ombaknya menjadi ombak bertaut
antara kita..

bahagiakah kamu...?



di entri "Sudah Menjadi Adat"

Tanpa Nama berkata...

yang tinggal biarlah hanya kita berdua menjadi penunggu setia bulan dan bintang di malam hari.

loveeeeee youu!

4 Mei 2011 4:10 PM


di entri dalam "Kamar Waktu Yang Tak Berpintu"

Tanpa Nama berkata...

cahaya dalam sekamar rindu akan selalu ada biar pun kabut selalu hadir menyimbah perjalanan hidup kita....

cahaya kasih kita di sekamar rindu pastinya syahdu...penuh cinta..


love you..

4 Mei 2011 4:16 PM


di entri "Kunikmati Detik-detik rindu petang ini"

Tanpa Nama berkata...

rintik yang merindu antara dedauan kasih kita..menjadi tanda bahawa hati kita gelora tiada taranya...

diam rindumu selalu..walau dalamku..

4 Mei 2011 4:23 PM




39 ulasan:

nur athirah berkata...

snggh puitis :)

siapakh kmu ?

Tanpa Nama berkata...

rasa bahagia itu ada
bila kau payungi aku
dalam rintik cinta yang ceria

hujan cinta semakin lebat
membasahi hati kita
yang semakin rindu menggebu

dan pabila musim bunga mewangi
kau taburi aku dengan haruman kasih
bunga di kalungan hati
menjadi tanda cinta terpatri

antara kau dan aku
dalam sebuah kisah merdu
di sekamar rindu..
pastinya aku terharu
bersamamu kasihku..



terima kasih kerana puisimu membahagiakan hatiku ...hanya kau yang cukup indah di mata..juga di jiwa...


love you..

♥NuR SyAFiQah♥ berkata...

perghh...tuan punye blog ni ade admire la..hehe

Nayang Ahmad berkata...

sape2 pun boleh jatuh hati kat SR.. semua entry SR menusuk kalbu..

Tyraa Lee berkata...

siapakah anda ? nice enty . love it .

Cahaya Kehidupan berkata...

owh,nampaknya pembaca setia kamu dan boleh dikatakan secret admire kamu..see akhir kata ada word LOVE YOU...wah kagumnya...hehe =]

Atika Aula berkata...

siapa tu?? :)

cik chinta berkata...

dari perkataan trun ke hati..hebat tu :)

h4ni3 berkata...

seseorang yg istimewa dihati SR? ;)

^ C.e.n.g.k.i.h ^ berkata...

wahh! indahnye..
ish2..siapakah tanpa nama tue ye..
hehe

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

wahhh siapakah gerangan secret admire SR nih . . huuuu

aza berkata...

wahhh...
SR ada admire...
secret lagi tu...
:)

deAnza-wAnda berkata...

wah... ade y memerhati rupanya...

dya adriza berkata...

gf u la tu.. fewwiiit!!

ibuintan berkata...

moga bahagia keduanya

bersama menyimpul rindu

bersama menyulam cinta

....moga SR sentiasa bahagia

SiS NaD berkata...

SaLaM SR...

WaH!~ MiSTeRi Ni... SeCReT aDMiRe KoT... JeNG3!~ (^_____^)V

faraziela yahya berkata...

wow, best. who are you? come on, tell us! kami excited nak tau :)

Titisan Hujan berkata...

waaahhh....
malah dlm diam TH snd suka dgn entri SR.byk bkaitan dgn hujan

terasa spt mengenali tanpa nama itu

**::CIKNUURUL::** berkata...

=)

Cik A'in berkata...

ehem2..so suwiit..puisi TN pn sungguh puitis..hee.xde 0rg ke nk adiahkn kite puisi,dahla hati terluka..hukhuk..

♥ ch3nta Sadis ♥ berkata...

dia pandai berbahasa..
siapakah kamu??

abu muaz berkata...

jumpa buku dengan ruas

atehqshe berkata...

salam..


aduh2..peminat misteri SR ke tuw??

jelessnyaaa...uhukk

(adekah dia telah mengetuk pintu hati sekamarrindu??))

chocomaniacz berkata...

uish...dh mcm dlm novel :)

Faaein Talip Roy berkata...

dah tentulah jantung hati SR..

hehehe.. lagi mau tanya.. =P

RaNiA berkata...

;-)

putryteya berkata...

jeleesssss..boleh jatuh cinta!! aedeehh.. pengsan!

Ayie berkata...

Sumpah saya terpegun~ ^^

azieazah berkata...

Biasanya, jika ada pengomen yang guna nama samar-samar adalah orang yang dikenali rapat oleh pemilik blog.

Jarang orang luar nak guna nama gini, kecuali orang yg pernah menjadi insan rapat pada SR sendiri.

siapa agaknya? Ahaks!

ladyzamea berkata...

seronoknya SR ada secret admire..

siapakah gerangan insan yg sdg berjiwa itu...jeng3x

nini berkata...

menarik....macam...nak ...buat....cerpen....pasal....ni....erk..boleh ? hehe

monsterblog berkata...

Wahhh! hebat, from the same person ke? And yeah! dia bagi another puisi lagi in the comment section above. :)

Shikin Sayang berkata...

SAlam,
Mungkin inilah dikatakan pertemuan antara dua hati yang merindu....Kadang sayang...kasih...cinta itu sukar diungkap scr terus terang dan bersemuka...kdg org hya berani sebut 'love you' scr sembunyi mcm Tanpa Nama krn kurang pd keyakinan diri utk perkenalkam diri sbb Shikin rasa org ini mmg rapat dgn SR dan sntiasa mengkuti perkemmbangan SR selama ini...tp mendiamkan diri...tp skrg sudah ada kbrabian utk brsuara...tunggulah SR nanti tk lama lagi SR akan bertemu dgn orgnya ... Bersediakan SR mmbuka rung untuk Tanpa Nama??????

maira berkata...

ada peminat istimewa rupanya adik SR... :)

wida berkata...

wah..sapakah gerangan tanpa nama tu yer.
SR ada peminat misteri ker

nurkass berkata...

wahhhh..
siapakah gerangan tuan empunya puisi tu ye..mmg best kata2 dlm puisi tu..SK sila siasat..:)

hayatunfadzila berkata...

berbalas2 puisi....sah secret admire ni..=)

Kakzakie berkata...

SR lagilah suspen kan.

Wahai tanpa nama kalau benar SR impian kalbu, mengapa harus berlindung hingga membuat SR cemburu utk memburumu....

Norsha berkata...

duhai tanpa nama,
munculkanlah dirimu
biar hilang segala ragu
kamipun tidak tertunggu-tunggu
mungkinkah jodohmu bersama sekamar rindu...?

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy