Ahad, 12 Jun 2011

Lelaki GATAL dipenjara kerana masukkkan tangan kedalam skrit pelancungTRIBUNNEWS.COM - Ini bukan kejadian pertama kali seorang pembantu kedai di Singapura melakukannya, Pertama kali dia melakukan terhadap seorang pelancung Britain berumur 26 tahun ketika berada di The Central, pada 15 Januari.

Kurang dari sebulan, lelaki nakal bernama Jorge Ngoo Chang Chong (22) kembali mengulangi perbuatannya. Kali ini, ia melakukan hal itu kepada pelancung dari Kanada berusia 31 tahun ketika sedang menuju ke teksi di George Stree pada pukul 2 petang. Chong, meraba punggung si perempuan sebelum memasukkan tangannya ke dalam skrit si perempuan.

Atas dua kejadian ini dan dia juga sempat melakukan pelecehan seksual terhadap seorang pembantu pada tahun lalu, Ngoo dijatuhi hukuman penjara sembilan bulan oleh pengadilan d di Singapura, Jumaat (10/6/2011).

Dalam sidang itu terungkap bahawa teksi tiba pada waktunya dan si perempuan Kanada ini berhasil lari dari aksi nakal Chong.

Hal siasatan menyebutkan jika Ngoo melakukan hal yang sama terhadap seorang pembantu berasal Indonesia berumur 23 tahun di sebuah tangga di apartment di Tanjong Pagar. Hasil laporan pskiatrik menyebutkan jika si terdakwa masih muda dan tidak ada gangguan jiwa.
kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy