Sabtu, 18 Jun 2011

terima kasih pada sahabat2 yg singgah blog ni..wp lama tak update

senja di Malta


terasa sangat lama betul tak update blog....baru balik kursus 3 hari,
banyak benda yg perlu diuruskan..tu seolah-olah
blog saya ni mcm terabai buat sementara waktu...
terima kasih pada sahabat2 yg sudi singgah sini..
blog yg tak berapanya ni..

minta maaf kalau saya lambat untuk singgah di blog sahabat2 yg lain..
pasti saya singgah juga nanti..

terima kasih juga pada sahabat2 yg sudi folo blog saya..meskipun lama tak update blog ini.
dah naik bersawang blog ni ...





6 ulasan:

waeda alias berkata...

even xupdate tp still ske btandang kt belog SR nie ;)

CintaZulaikha berkata...

rindu sama cik SR

cucu umie berkata...

jom blogwalking lg..hehe

cik arija berkata...

malasnye mau pegi kursus =(, ader sape2 nk ganti x

**::CIKNUURUL::** berkata...

hehe,.lame jgk mnanti SR,.hehe,.xpe,lame2 xupdate pon,sehari smpai bape post dh ckgu buat,.hehe,.bkn cm sy,malas,.hehe

Cik Fieza90 berkata...

Baru je follow blog ni..salam perkenalan..t jgn lupa baca & tinggalkan komen anda kat novel hasil nukilan saya sendiri ye..ni link nya http://cikfieza90.blogspot.com/2011/05/qaseh-bab-1.html

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy