Selasa, 28 Jun 2011

Wanita ni selamba berjalan tanpa pakaian


GUANGZHOU - Seorang perempuan muda membikinkan orang ramai kelam kabut di jalanan di Guangzhou, China Selatan. Perempuan tersebut berjalan kaki dengan tanpa pakaian sehelai pun.

Perempuan yang dalam likungan 20 tahunan tersebut terakam kamera CCTV sedang berjalan kaki di sisi-sisi jalan daerah Ghuang Zhou.

Perempuan tersebut tidak berhenti melangkahkan kakinya hingga dia memasuki sebuah hospital bernama Zhongshan. Di sana seorang jrurawat memberikannya pakaian.

Hingga berita ini dikutip dari Orange, polis masih menyiasat perempuan tersebut.



p/s....mungkin ada masalah kesihatan kot....

14 ulasan:

misz sheyla berkata...

biar betul???? xde orang wat pape ke sampai dlm hospital baru bg pakaian??? mungkin sakit kot

beLLa berkata...

err. saket mental kot. ;p

dwaty berkata...

lupa makan ubat ni....

Princess Nur berkata...

tak waras la ni..kesian..

halila Ibrahim berkata...

tapi ok la kan .. dia tau jalan p hospital.. agaknya kelamkabut opiment kot ...hahahaha

sugar2 kapas strawberry berkata...

tak betul kot

FARYNFARYNA berkata...

OMA !! harap situasi ni xda di msia

Mak Su berkata...

uiyooooo......

CintaZulaikha berkata...

apakahhhhhhhhh...gilo kapo??

Cinderella berkata...

baju dye kene curik kot

lilypelangi berkata...

sakit otak :)

ashraf siddiQi (--,) berkata...

dye nk kua bli pakaian la tue agkny..

belogkiter berkata...

gile betul... lelaki suka lah tu

Tanpa Nama berkata...

sy minat music blogger ini ,sila email nama music ni bg i ? tqvm...

joankee@hotmail.com

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy