Khamis, 21 Julai 2011

Dua Remaja 13 Tahun Melakukan Seks Di Sekolah




TRIBUNNEWS.COM - Dua remaja lelaki dan perempuan dipecat daripada sekolah kerana diangkap melakukan hubungan seks di dalam kawasan sekolah mereka di Bedales School di England.. Demikian dilapor The Sun, Rabu (20/7/2011).

Dua remaja masing-masing berusia 13 tahun itu diarahkan balik ke rumah mereka dari sekolah yang biaya tahunannya mencapai 30 ribu poundsterling dengan alasan melakukan aksi seksual yang tak bertanggung jawab.

Kedua remaja itu meminum wiski dari kedai Waitrose sebelum melakukan hubungan tersebut. "Ada ketakutan dari orang tua mengenai bahaya dan mengapa hal ini terjadi," demikian diungkapkan seorang sumber.

Ini merupakan sekolah ternama dan sejumlah nama hebat pernah bersekolah disini seperti penyanyi Lily Allen . Aktor kenamaan Daniel Day-Lews dan model Sophie Dahl juga pernah menimba ilmu di sekolah tersebut.

Juru cakap dari sekolah yang berlokasi di Petersfield, Hants, Inggris mengatakan aksi ini menunjukkan sebuah masalah serius terutama sekolah itu menerapkan standard yang tinggi. Ini merupakan sekolah berasrama dan yang ternama di England


sumber:




7 ulasan:

mamaNoriz berkata...

iskhhh, nauzubillah...
tpi sib baik di oversea.... but too bad, kat msai pun dgr ada kes cam ni...adehhhh,sedih nyaaaa

eva berkata...

adohai.. lagi muda.. budak2 sekarang..

Abang Stalker berkata...

da klu yg tua da ngajar..

umur 13thn da x virgin.normal la tu bg diorg.yg slhnya bt kt skola.

deqla manjew berkata...

hurmm...x heran sgt kalo pelajar skolah dr luar negara...kalo yg dlm negara mmg hentam abis la!!! hikhik

e k i n . berkata...

Budak budak sekarang...

Edy Fee berkata...

budak2 pon dah spoil

Afiqa Dayana berkata...

ish ish, muda lagi tuu .
nasib baik kt luar negara .

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy