Jumaat, 29 Julai 2011

[ kejam ] Gadis berumur 10 tahun dikurung dalam kotak hingga mati..


TRIBUNNEWS.COM - Seorang anak perempuan berumur 10 tahun lemas dan akhirnya maut secara tragis setelah dikurung di dalam sebuah kotak kerana mencuri ais krim dari di sebuah peti ais dirumahnya. Akibatnya,pihak polis telah menangkap empat anggota keluarga gadis bernama Ame Deal.

Dilaporkan Fox News, Juamat (29/7/2011), Ame Deal meninggal pada 12 July di rumah keluarganya di Phoenix, Arizona, Amerika Serikat (AS) di mana ia tinggal bersama nenek dan makciknya.

Menurut maklumat awal, anggota keluarga Ame menyaatakan bahawa dia meninggal kerana bermain petak umpet dengan temannya dan ia meninggal kerana tak boleh bernafas dalam bekas plastik.

Namun akhirnya pihak polis berhasil mendapatkan keterangan bahawa Ame dimasukkan ke dalam boks sebagai hukuman kerana mencuri ais krim. Anak-anak lain juga dipaksa menyatakan cerita yang sama mengenai penyebab Ame meninggal.

Menurut polis, si gadis dipaksa masuk ke kota kecil dan akibatnya gadis berkenaan sukar bernafas sementara seluruh keluarga pergi tidur.

Orang-orang yang ditangkap antara lain John dan Samantha Allen, masing-masing berusia 23 tahun. Keduanya adalah sepupu jauh Ame yang menjaganya saat itu. Yang turut ditahan adalah nenek Ame bernama Judith Deal (62) dan makciknya bernama Cynthia Stoltzmann (44).Pihak Polis menyatakan anggota keluarga itu sering menyiksa Ame kerana menganggap ia tidak sedarah dengan mereka.


5 ulasan:

Leysa JL berkata...

kejamnya..kcian ow..huhu

Azie Azman berkata...

kejamnyaaa..huhu
tak sayang anak betul..huhu

iz berkata...

errr..kejam nya..
hurm.........

eddy syrol berkata...

ni tak berperikemanusiaan ni...hurmmm

bacalah http://eddysyrol.blogspot.com/2011/07/kecil-lagi-nak-solat.html

Norsha berkata...

kejamnya manusia

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy