Khamis, 28 Julai 2011

[ kejam ] Lelaki Bunuh Kekasih Demi Mendapatkan Sarapan Pagi



TRIBUNNEWS.COM - Seorang remaja lelaki yang mendapat jolokan "pyscho" memukul teruk kepala kekasih hingga mati hanya demi sebuah sarapan pagi. Demikian dilaporkan The Sun, Kamis (28/7/2011).

Ini dimulai ketika Joshua Davies (16) mengirim SMS ke temannya dan bertanya apa yang akan ia lakukan untuknya jika dia dapat membunuh kekasihnya yang bernama Rebecca Aylward. si teman membalas," saya akan membelikan kamu sarapan pagi".

Davies memang mendapatkan sarapan pagi gratis dan ketika ia meninggalkan cafe, ia kemudian mengatakan," waktunya telah tiba".

Sehari setelah mendapatkan sarapan pagi, Davies kemudian membawa kekasihnya ke hutan dan kemudian memukuli kepalanya hingga mati. "Saya berusaha mematahkan lehernya. Tapi ia berteriak dan paling mengerikan saat melihat kepalanya hancur," katanya kepada teman-temannya.

Setelah membunuh, ia sempat menonton dengan tenang serial No Country For Old Mendi rumah makciknya Menurut kawan dekat Rebecca tak ada yang percaya apa yang dilakukan Joshua. "Ia sangat menyintai Josh," kata teman dekat Rebecca. Rebecca dan Joshua tinggal di Aberkenfig, Bridgend, Wales, England dan mulai kenalan sejak umur 11 tahun dan berkasih pada tahun 2009.



4 ulasan:

Etong berkata...

adakah orang macamni? dunia dunia..

syiela berkata...

gila punya org!

Idah berkata...

woooii gila betui....psiko dunia, buang je kat tanjung rambutan...mengerikan ada orang mcm ni.

Nina Fadzlyna berkata...

ni org giler ke ape?
sanggup dye buat camtu.
ade sakit mental kot. :)

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy