Khamis, 21 Julai 2011

Pelajar Perempuan Dijemput Oleh Ayahnya Dengan Helikopter..[ hebat..]




Sebuah helikopter mendarat di halaman kampus Deshou daerah Shandong. Seorang wanita dari pelajar di sekolah tersebut berlari ke helikopter dan terbang bersamanya.

Apakah ini tanda dari kapiltas di China sudah sedemikian kayanya sampai mahasiswi tersebut dijemput oleh helikopter? Ternyata si mahasiswi tersebut dipanggil oleh ayahnya setelah mengikuti ujian di kampus.






15 ulasan:

NURUL NATASYA AMIR berkata...

Bestnyaaaaaa

Alisya berkata...

sampai macam tu sekali? hm..tak tahu nak kata apa..

ShErA berkata...

first time dgr pelajar kena jemput naik helikopter... mmg kaya betul ni...

far_east berkata...

waa memang betoi2 kaya nie.. :0

wida berkata...

emergency kot..naik cepat naik lah heli

eva berkata...

wow! sgt hebat!

Ainul Hayat berkata...

Salam. berkunjung kembali ke blog SR dan follow kembali blog awak.

Mengenai entri ni, mak aih....dahsat tol. HEHEHE

Cik Ca'ah berkata...

tu dah level kaya terlebih. huhuhu

Lilyy berkata...

cool.. ~~

kak lang berkata...

hebat2...

tokwan muda berkata...

kayala bapak budak tu...

cik sakdi berkata...

pade dia helikopter tu standard moto kapcai kot. huhu

ibuintan berkata...

billionair tu!!

art with azrasophie berkata...

BESTNYER......kalau ade orang amik saye naik helikopter waktu balik kan best...taklah jem..huh

stiletto ungu berkata...

tuah dunia..

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy