Jumaat, 19 Ogos 2011

[ ayah yang kejam] Ayah Penggal Kepala Anak Yang Berumur 7 Tahun.
Kalau membunuh binatang pun kita katakan mereka jenis yang tak berperikemanusian. Apalagi kalau ada yang sanggup membunuh anak kandungnya sendiri, berusia tujuh tahun yang menghidap penyakit lumpuh, dengan pisau pemotong daging. Apa kita nak panggil dengan orang yang macam ini.

Jeremiah Lee Wright (30) memenggal kepala Jori Lirette dan meletakkannya di tepi jalan, agar isterinya, Jesslyn, boleh melihatnya. Tanpa sengaja, seorang penunggang motorsikal melihat kepala itu dan melaporkannya kepada polis.

Detektif menemui potongan-potongan tubuh Jori di tempat sampah, tak jauh dari kepalanya. Jeremiah telah mengaku melakukan tindakan keji tersebut. Jori, adalah pesakit yang perlu menggunakan tube untuk makan dan duduk di kerusi roda.

Jeremiah dikatakan mengaku membunuh Jori kerana dia telah sampai pada titik akhir merawat penyakit lelah anaknya itu. Ketua polis tempatan, Scott Silverii mengatakan, Jeremiah sengaja meletakkan kepala itu agar Jesslyn melihat dan merasa bodoh.

Jeremiah membunuh anaknnya dekat sinki dapur di rumah mereka. Tangan dan kaki Jori juga dipotong-potong dan dimasukkan ke dalam beg plastik.

Jeremiah ditahan dengan jaminan US $ 5 juta dan boleh dihukum mati jika terbukti bersalah melakukan pembunuhan. Ketika kejadian, Jesslyn tiada di rumah kerana ia membawa keretanya ke bengkel.

Polis masih mencari motif sebenarnya, meskipun keluarga terdekat menyatakan Jeremiah kerap mengeluh mendengar suara-suara di kepalanya. Mereka bahkan pernah meminta Jesslyn meninggalkan lelaki yang telah bersamanya selama 10 tahun itu.


sumber: klik sini


2 ulasan:

simanis berkata...

masyaallah...

dia sakit mental agaknya...

mana mungkin manusia normal sanggup membunuh...

Azie Azman berkata...

kejamnyee..huhu..
ade masalah kot tu..
huhu

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy