Sabtu, 27 Ogos 2011

[ gambar ] beranikah anda naik bas kalau pemandu mcm ni..?







nasib baik kes ini berlaku di China..

kalau kat Malaysia..tak tahulah..




4 ulasan:

Norsha berkata...

kalau kat malaysia ? eksiden la jawabnya....

nur Muhammad berkata...

mmg cekap driver dia,..hehehe.. budaya membaca tak kira dimana saja..

cik minah berkata...

tapi, ada juga pemandu bas kat mesia.. yang pandu bas seperti mau semua org dalam satu bas ingin dibunuhnya...dulu pernah ada satu pengalaman bertekak dengn pemandu... mmg bas tu dah melelong2... yang lain semuanya sedap tido... maklumlah kepenatan menunggu bas sbb bas lambat sampai 3-4 jam lamanya... aku tak boleh nk tido tenang, sbb pemandu tu bawak punya la gaya bahaya tambah dengan sikit2 ke line sebelah jalan..sikit2 ke line sebelah jalan, (dia dalam mengnatuk aku igt) pulak aku nih duk betul2 belakang dia.... bila ditegur aku, disuruhnya aku duduk di belakang dengan nada marah sambil tengking ngn aku... mmg mengucap aje lah aku sebelum sampai di perjalanan...

✿ Myra ✿ berkata...

saya ada pengalaman naik bas dengan driver yang lebih kurang camni. time tu malam, dia asyik sms je. huhu..pastu bas tu macam melelong2 sket. dalam ati..Tuhan je la yang tau. tapi nasib baik ada sorang makcik yang tegur. then, dia behenti jap..basuh2 muka..pastu tukar ngan membe dia lak.

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy