Isnin, 22 Ogos 2011

[ gambar ] Jom Lihat Gambar Baby Yang Sungguh Comel...










sungguh comelnya baby tuuu..

ada tak sape2 yang nak bagi kat saya baby comel mcm tu.?





10 ulasan:

CintaZulaikha berkata...

ni baby tapak tangan tu lahh..musti ada jual kat kedai..tp musti mahal kan..sb sush tu nak buat baby besaq cenggini..

azieazah berkata...

Pic tu superimpose, kan? Tak tau la.

Comel sangat.

deqla manjew berkata...

nape kecik sgt nih??? comel betul...

Adylia Qarissa berkata...

sr : yang nie baby betul ker atau gambar jer ??

simanis berkata...

saya pun nak...hehehe

Kakzakie berkata...

SK ini gambar betul atau gambar edit. Macam tak logik kan. Tapi kalau Allah nak jadikan 'kunfayakun" kita tak boleh lari. Memang comel...:)

maszull berkata...

salam...comeiii nyer die...mama geram tengok...cute giler...:)

Adylia Qarissa berkata...

potret raya untuk SR :)

http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/08/potret-hari-raya.html

ZieSalikan berkata...

comelnya.....

Titisan Hujan berkata...

buat koleksi ni best gk ni

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy