Rabu, 24 Ogos 2011

[ gambar ] Wanita tunjuk perasaan agar diizinkan berbogel di tempat awam.



TRIBUNNEWS.COM, CALIFORNIA -Puluhan wanita turun ke jalan-jalan di sekitar Venice Beach, California, untuk memperingati Hari Kesamaan Wanita. Uniknya, mereka melakukan demontrasi dengan keadaan yang telanjang.

Dilaporkan The Sun, mereka memprotes hak individu agar diizinkan secara undang-undang untuk bertelanjang dada di tempat awam, seperti para lelaki.

Sejumlah lelaki juga ikut dalam demotrasii ini. Mereka melakukan aksi tunjuk perasaan di dua belas negari antaranya di antaranya New York, North Carolina, dan California.

Aksi tahunan yang telah digelar keempat kalinya ini untuk menuntut agar wanita diizinkan memamerkan payudara.(*)


p/s:....mcm2 la..!

sumber:

http://www.tribunnews.com/2011/08/23/puluhan-wanita-telanjang-izin-pamer-payudara


6 ulasan:

muhamad hanif berkata...

woooo,

dia pergi malaysia tak ?



AGAHAHAHAHAHAHAHAH

cx's berkata...

Astaghfirullahalazim. kmane pergi maruah, harga diri dan rasa malu? Ya Allah!

cikguden berkata...

lingkup industri fesyen

sara zainol berkata...

masyallah.. harap rakyat msia tidak mengikut jejak langkah malaysia.. menjatuhkan maruah kaum hawa je.. :(

AwieKashi berkata...

awesome siot!
jgn jadi kat Malaysia je..
tidak dah nak K**MAT!

deqla manjew berkata...

dorang peduli ape ngan maruah...mmg da jd perkara biase pon bg dorang...

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy