Isnin, 1 Ogos 2011

{ gempak ] 2 tahun bercinta, pasangan lesbian ini akhirnya berkahwin.

Gambar Hiasan

TRIBUNNEWS.COM, JOHOR - Ada-ada saja dua gadis ini. Setelah berkasih selama dua tahun, pasangan lesbian ini akhirnya memutuskan untuk melangsungkan pernikahan tradisional di Batu Pahat, Bahagian Johor, Malaysia.

Berita thestaronline.com dalam pemberitaan Sabtu (31/7/2011) malam menjelaskan, pasangan yang mengaku bernama Thomas (29) dan Apple (27) menjalankan upacara minum teh (Teh Pai) khas pernikahan Tionghoa di rumahnya pada Jumaat (30/7/2011) pukul 10.00 waktu setempat. Sebelumnya Thomas melamar Apple dua bulan lepas

Pasangan tersebut membuat halaman Facebook bersama untuk membuktikan kesungguhan cinta mereka. Meski khabar pernikahan tersebut diketahui media, pasangan tersebut menolak untuk diwawancara. Laman Facebook pasangan tersebut mencatat ada 656 mesej dalam bahasa Mandarin yang menyatakan menyukai "likes" cerita mereka.

Seorang sahabat bernama Wong Shally memberi ucapan selamat kepada pasangan tersebut dan berharap mampu mengalami kebahagiaan yang dirasakan Thomas dan Apple. Laman Facebook Thomas-Apple juga menampilkan foto-foto pre-wedding mereka yang diberi judul "Happiest Lesbian".


sumber: klik sini3 ulasan:

nuruhuda_329 berkata...

errr..ade jugak camni hehehe tak leh bla je ngee!

syazwan tahir berkata...

wow...nice info, btw snggah la kt enciksyazwanpunyablok.blogspot.com de entry baru pasal resipi nasi ulam utara..sedap tau. :)

syazwan tahir berkata...

nice entry...btw nie de entry baru pasal resipi nasi ulam utara..sedap :).

enciksyazwanpunyablok.blogspot.com

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy