Sabtu, 6 Ogos 2011

hati-hati memakai t'shirt jangan jadi mcm dalam gambar ni..

kena berhati2 juga kan pilih baju tu..

jangan pakai belasah je..

tak pasal2 orang yb baca di baju tu fikir lain...

siapa yg malu..??



63 ulasan:

ikatankasihku berkata...

ni mesti baju awek dia ker, adik pompuan dia ke yang dia belasah sarung ni..hehehe

farah hanim berkata...

hehee
malu sudah situ
ngeee =D

cik sakdi berkata...

hahaha comel :D

salwaismail berkata...

tu la psal. orang ingat gay pulak -,-

Adylia Qarissa berkata...

hahaaaa..dia pon tak perasan kot :)

-misz zela- berkata...

haha..lawak.lawak=)

||aLeaSaRa|| berkata...

hahaha tak pasal2 smeua org nanti takut duk sebelah budak ni.kdg2 beli baju jgn suka sgt color dan jenama,tgk2 jugak tulisan kat t-shirt tu adiehhhh!!!

sue-sama berkata...

hahahaha....lawak!

Eykin Bakri berkata...

haha . dua2 wat muke steady . cayalah !

zulaikhanurwanazam berkata...

orang tu tersalah beli baju lah kot :D

zulaikhanurwanazam berkata...

orang tu tersalah beli baju lah kot :D

zulaikhanurwanazam berkata...

thanks, follow sini jugak :)

NadiRah berkata...

hahhha..
bju kakak dia ke tu??

Adibah Jumali berkata...

hahaha.
lawak betul ;)

Asyieq-iN Rkey berkata...

kelakar..hahahha

eva berkata...

oppss hahaha!

cikguden berkata...

baju dah jadi macam papan tanda

nahmy berkata...

heheheh....besar kemaluan tu...!

♥ cik_farah ♥ berkata...

hihih.. kelaka ke.. :P

CintaZulaikha berkata...

harharhar...main pakai ja..apakah??

Terbang Bersamaku berkata...

huhuhu...XD
p/s:- ken hati2 pilih baju...

Qaseh dalia adelia berkata...

hehe ... lucuu

abu muaz berkata...

nakalnya...

Saiazuan berkata...

hahahha dah la laki yg pki~

liya alia berkata...

hahaha.. tulahhh.. lain kali pilih tshirt yg sesuai sikit.. kan dah jadi gay.. haha

My Life's Journey berkata...

Pandai SR buat entri .. sekurang kurangnya terhibur hati umi yang terluka ni :).. selamat berbuka SR :).

Nida berkata...

Salam perkenalan..

Nasib baik budak yg pakai... cuba kalau orang tua, sah orang sekeliling pandang semacam..hehe

Azie Azman berkata...

hahaha..
baju perempuan ke dia pakai tu?

Sekamar Rindu berkata...

Azie Azman,

hahaha..baju perempuan dia pakai..mcm lawak je kan.:))

Sekamar Rindu berkata...

Nida,

org tua pakai jadi tumpuan la kan..:))

Sekamar Rindu berkata...

My Life's Journey,

entri yg biasa2 saja...terima kasih komen..:))

Sekamar Rindu berkata...

liya alia,

kena tengok juga baju yg mana sesuai, dan mana yg tak..betul tak?

Sekamar Rindu berkata...

Saiazuan,


hehehhehe..:))

Sekamar Rindu berkata...

tuan abu muaz,


sekali sekala..tak pe kan?

:))

Sekamar Rindu berkata...

Qaseh dalia adelia,

ada sedikit lucu...:)) lawak bulan ramadahan tak pe kan??

Sekamar Rindu berkata...

Terbang Bersamaku,

memang kena hati2....:)

Sekamar Rindu berkata...

CintaZulaikha,

pakai main hentam saja..pasti malu jadinya//

Sekamar Rindu berkata...

♥ cik_farah ♥,

hehehhe...lucu ek?..haha

Sekamar Rindu berkata...

nahmy,

terima kasih komen sini..

Sekamar Rindu berkata...

cikguden,

hehhehe..dah jadi mcm papan tanda..siap ada anak panah lagi..

Sekamar Rindu berkata...

eva,

hehehhee..

cx's berkata...

heheh. mentaliti masyarakat kita akan fikir 'boyfriend' adalah pakwe/cowok. tk leh nk slhkn sesipe la kan psl pemikiran depa. itu pon yg t'lntas difikiran stiap org bile bace. tp boyfriend maksud kat situ "kawan lelaki" maybe la kan. huhu. :)

Sekamar Rindu berkata...

Asyieq-iN Rkey,

hehe..lawak di hari puasa tak pe la kan..:)

Sekamar Rindu berkata...

Adibah Jumali,

haha..lawak sengal2 ubi tak pe..:))

Sekamar Rindu berkata...

NadiRah,

baju kakak dia la tuu..terambik lelaki tu pakai..

Sekamar Rindu berkata...

zulaikhanurwanazam,

terima kasih juga singgah komen di sini..

Sekamar Rindu berkata...

zulaikhanurwanazam,

tersalah pakai baju kak dia tuuu

Sekamar Rindu berkata...

Eykin Bakri,

yg di sebelah dia tu tak bersalah..hehe..

Sekamar Rindu berkata...

sue-sama,

memang lawak...dan menghiburkan sikit hati di bulan pose. ni.

Sekamar Rindu berkata...

||aLeaSaRa||,

hahahhaa...betul2...:))

Sekamar Rindu berkata...

-misz zela-,

memang lawak..:))

Sekamar Rindu berkata...

Adylia Qarissa,

memang tak perasan tuuu

Sekamar Rindu berkata...

salwaismail,

hahhahaha..tu laaa

Sekamar Rindu berkata...

cik sakdi,

sungguh comel dan kadang2 rasa mcm lucu.....

Sekamar Rindu berkata...

farah hanim,

mcm malu..))

Sekamar Rindu berkata...

ikatankasihku,

kena berhati2 kan...ni tak pakai rembat saja..mana boleh..

Sekamar Rindu berkata...

cx's,

mcm2 tulah..msayarakat kita akan buat kesimpulan apa yg dia orang namapak...

tq singgah komen di sini..

Yanaa berkata...

hik2..sekali tengok lucu pm ad..x pasal2 kn jd bahan ejekan orang kt luar..adoy laa

sue-sama berkata...

sy xjumpa shoutbox...salam ziarah...

saya kabar baik..anda? :)

Sekamar Rindu berkata...

sue-sama,

memang tak ada shoutbox pun....tq singgah komen sini...

Sekamar Rindu berkata...

Yanaa,

hehhee..memang agak lucu..:)

Sekamar Rindu berkata...

x's,

itulah mentaliti masyarakat kita..

abah khalisha berkata...

hahaha terbaik btl gambar

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy