Khamis, 4 Ogos 2011

Inilah budak berumur 10 tahun yang menjual neneknya sendiri di internet


Essex - Seorang gadis kecil di UK membuat luapan kemarahan kerana sudah menjual neneknya sendiri di laman lelongan eBay. Di internet, gadis berusia 10 tahun bernama Zoe Pemberton menawarkan neneknya, Marian Goddal berusia 61 tahun.

Tidak lupa Zoe mendedahkan apa jenis sifat-sifat nenek. Sebagai contoh nenek nya yang acapkali mengganggu dan sering merengek, tetapi lebih dari itu, sikapnya juga sangat menyeronokkan.

Ternyata bahawa selepas paparan di eBay, banyak peminat nenek dan. Malah tawaran tertinggi £ 20.000 sebelum ia disekat lelongan eBay kontroversi.

Saya sedang duduk dan menonton televisyen dan dia terus meminta saya untuk melakukan perkara-perkara seperti membuat dia minum. Kemudian apabila bermain laptop, datang idea untuk menjual nenek saya melalui di eBay, "kata Zoe yang tinggal di Essex dengan rasa tidak bersalah.

Zoe berkata dia benar-benar tidak mahu menjual neneknya, tetapi hanya mencari orang-orang yang mahu menjaganya. Itu benar-benar manis, "Thomas berkata seperti yang dipetik oleh UK Express,

Sejurus selepas siaran, pihak eBay memblokir lelongan tersebut Kerana mereka mempunyai dasar yang melarang akses perdagangan pada manusia.



9 ulasan:

cx's berkata...

uik. kecik2 lagi dah b'fikiran cmni. duniawi.

SyuE berkata...

advanced benor budak sekarang. ;)

Amy Amira berkata...

x syg nenek ke adek oi,aku sendiri syg nenek aku...

G3-lina berkata...

this is what happend when u dont teach ur children what to 'do' and 'dont' when on the line

Raden berkata...

sok nenek die pulak jual die

kema berkata...

bebdk...dier orangkn x suka disuro-suro bagai ni...itu yg kuar idea nk jual nenek sendiri tu...

misz sheyla berkata...

mak ai....mungkin la betul jugak die ckp tu..die cume nak cri org leh jage nenek die..pasal die nk tgok tv xleh...adeh.... budak ni kecik2 da pandai ebay bagai..MS pun x pnah masuk ebay..huhu

Pak Pis berkata...

cucu yang dalam tekanan..nenek nakal ...tu yang nak dijual neneknye tu...hahahha

kechik kewchik berkata...

susah laa idop , klaua nenek sendiri pon nk dijualnya .

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy