Isnin, 22 Ogos 2011

[ Isteri Kejam ] Isteri sanggup bunuh suami yang terlupa tarikh hari lahir..ASTRAKHAN, KOMPAS.com - Lyalya Tupikova (45), yang berasal dari desa kecil di dekat Astrakhan, di selatan Rusia ini sanggup membunuh Khalpik (50), suaminya, hanya kerana suaminya terlupa memberi ucapan selamat ulang tahun, saat beliau berangkat untuk pergi bekerja.

Selepas membunuh suaminya, Tupikova menyerahkan diri dan menceritakan kronologi peristiwa tragis tersebut. Tupikova menyatakan kepada polis, suaminya telah melupakan hari ulang tahun dirinya. "Hari ulang tahun saya merupakan peristiwa besar yang harus terus diingat," kata Tupikova kepada polis

Menurut Tupikova, dirinya sudah demikian sabar menunggu ucapan selamat ulang tahun dari suaminya. "Mungkin setelah pulang kerja, dia mempersiapkan kejutan buat saya," kata Tupikova.

Namun, saat pulang kerja pun, Khalpik tidak membawa hadiah kejutan sejambak bunga. Tupikova tidak putus asa, ia lalu membuat masakan khusus, kemudian membuat hiasan meja makan dengan menyalakan lilin, untuk makan malam mereka berdua, dengan harapan suaminya ingat hari ulang tahunnya.

Namun, upaya ini pun gagal untuk mengingatkan Khalpik bahwa hari itu, isterinya sedang berulang tahun. Akhirnya kesabaran Tupikova pun habis, diambilnya sebilah pisau, lalu ditusukan ke dada suaminya.

"Saya sudah berkorban demi suami saya, namun dia sama sekali tidak peduli kepada saya. Saya nekad lalu saya ambil pisau dan saya tusukan tepat di atas jantung suami saya," kata juru bicara pihak polis Astrakhan.

Khalpik jatuh dan terus meninggal di tempat kejadian kerana kehilangan banyak darah,


sumber:3 ulasan:

deqla manjew berkata...

aduyai...mcm nih pun bole? kalo ye pun mrh suami x ingt ari lahir, xkan smpai nk bunuh...ish3..mcm2 dunia skunk...

simanis berkata...

isteri bodoh! takut nya...

belogkiter berkata...

memang kejam. tapi kenapa lelaki suka lupatarikh lahir pasangan eh? pelik

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy