Ahad, 28 Ogos 2011

Pakej Berbulan Madu Di Bawah Laut Di Pulau Maldives.



Sukar memilih tempat berbulan madu? Hotel Conrad Rangali di Kepulauan Maldives menawarkan sensasi baru iaitu pakej berbulan madu di kubah romantis bawah laut.

Seperti dilaporkan Dailymail, program itu dilancarkan sebagai bahagian dari program ulang tahun kelima hotel tersebut.


Sebuah kubah akuarium diciptakan menjadi kamar tidur yang romantis, dengan hiburan air tersaji dengan aneka ikan yang sangat cantik, di sinari mentari yang sunggh cantik.

Nikmatilah pemandangan yang menawan di bawah permukaan Samudra Hindia itu, hingga sarapan sampanye indah tersaji keesokan harinya.


Untuk itu, menginap di hotel ini bukannya murah iaitu sekitar RM 550 satu malam. Untuk menempah hotel tersebut disarankan dua bulan sebelum penggunaan. Mahu mencuba?




5 ulasan:

cik pha berkata...

mahal rasanya kak hehhe tkde duit nk kesana hehe



p/s:samat ari raya kak..maaf anadi komen saya disini ade y mengguris hati akak maaf yer

azmnor berkata...

Assalamualaikum Cikgu..,

macam best dan menarik tapi kalau "honey moon" ..kacau daun lah banyak sangat mata yamg memandang...

Nat Cure berkata...

bangun tido, rase lemas. haha...

Saiazuan berkata...

sgt romanti!!!! :D

Bidadari Syurga berkata...

serius hanya 550 in RM? ke 550 in US dolor... kalau kita... rasanya mata tak boleh nak katup,.

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy