Jumaat, 26 Ogos 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI BUAT SEMUA SAHABAT-SAHABAT SAYA..



9.00 pagi

hari ni aktiviti di sekolah dimulakan dengan aktiviti bacaan surah yassin dan solat hajat bagi
memohon kehadrat Allah swt agar dibuka, dilapangkan hati untuk pelajar-pelajar saya menjawab exam upsr pada 13, 14 dan 15hb September 2011 nanti..


11.00 pagi

semua pelajar berkumpul di dewan untuk mendengar ucapan daripada guru besar dan ucapan saya sebagai guru bertugas minggu ini. seperti biasalah saya mengingatkan semua pelajar yang akan ambik exam beraya tu biarlah berpada-pada, jangan dilupa juga untuk mengulangkaji pelajaran, masa dah suntuk untuk hadapi exam.


11.30 pagi

aktiviti memberi duit raya pada pelajar-pelajar saya.. dan seperti biasalah spt tahun2 yang lepas banyak jugalah saya terima kad2 raya daripada pelajar2 saja tu..terima kasih banyak..!


kesempatan yang ada ini, saya mahu mengucapkan

SELAMAT MEYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI BUAT SAHABAT-SAHABAT DI SEKAMAR RINDU .. MAAF ZAHIR & BATIN.


"Allah menunjukan jalan kebenaran
dengan menurunkan Al-Quran
manusia meraih kebahagiaan
dengan meniti jalan kebenaran
hari lebaran menjadi penuh kebahagiaan
bila para sahabat saya memaafkan
semua kesalahan..."




7 ulasan:

**::CIKNUURUL::** berkata...

Salam,.:)

Salam Aidilfitri jugak buat ckgu a.k.a Sekamar Rindu,.knape tah sy suke pnggil ckgu,.ehe,.

ampun maaf dipinta,mgkin sepanjg persahabatan di blog ni,sy ade terkasar bahasa,.terguris rasa,.*sbb muke ni rajin ke sini,huhu*

last,selamat hari raye,.duit rye jgn lupe pos,.ehe,.;p

smoga Syawal kali ni mmbawa keberkatan seperti berkatnya bulan Ramadhan ,.:)

azmnor berkata...

assala,ualaikum sr,

Uncle doakan semuga dipermudahkan dalam UPSR dan berjaya dengan cemerlang...insyaallah....aaminnn

MN berkata...

salam lebaran sekamar rindu :)

sissyira berkata...

salam

terima kasih..

lega sy awak dah maafkan sy, kalau x asik fikir je apa salah sy pada awak..

semoga awak selamat sampai ke kg..

saya doakan semoga ayah awak akan cepat sembuh..amin..

salam aidilfitri. =)

azmnor berkata...

Salam Ramadhan Kareem dan salam Syawal yg bakal tiba..,

Dikesempatan ini saya mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri minal aidil wal faizin..., maaf zahir bathin.

berhati-hati di jalan raya..

cik chinta berkata...

selamat hari raya SR, maaf zahir batin. nak det raya =D

cx's berkata...

rindu zmn sekolah :) rindu cikgu2 sekolah yg memberi ilmunya kpd cx. selamat hari raya maaf zahir dan batin SR :)

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy