Jumaat, 12 Ogos 2011

Sepasang kekasih sedang asyik bercumbu..tak sedar air laut pasang..[ hampir -hampir lemas]


NORTH EAST - Malangnya sepasang kekasih dari Australia yang sedang menikmati percutian mereka ke Lindisfarnce, Inggris kerana mereka salah memperkirakan bila air laut akan pasang.

Lindisfarnce adalah suatu daratan cantik yang berada di pinggir pantai Northumberland, Inggris. Di sana terdapat sebuah castle yang berdiri kukuh di dataran yang lebih tinggi di hamparan wilayah tersebut.

Sepasang kekasih dari Australia ini ketika itu sedang bercumbu di dalam sebuah kereta Namun sayangnya mereka salah memperhitungkan waktu untuk segera beranjak dari tempat itu sebelum air laut pasang.

Akhirnya mereka dapat segera menjauh dari wilayah yang unik itu dengan kereta mereka mengapung dengan ketinggian sekira 300 meter.

Untungnya, mereka boleh diselamatkan oleh pasukan penyelamat.

"Pemandu nampaknya tidak menyedari tentang bahaya yang akan mendatangi mereka. Mereka hanyut dengan kereta hingga ke Laut Utara," kata ujar Ian clayton, salah seorang daripada pasukan penyelamat, sebagaimana dilapor Dailymail, I



22 ulasan:

cik sakdi berkata...

eheh kalu lemas tu sia sia je. xkan xperasan. huhu

Azie Azman berkata...

eh..tak masuk pulak air kt dalam kereta tu ek? hehe..
macam-macam..

si para para berkata...

apa2 pun benda pun biarlah bertempat..

AwieKashi berkata...

perghhh...bahaya giler...
kyusuk sgt...sampai xsedar.... >.<
memalukan...

♥hamirahalim♥ berkata...

pelik .pegii buat keja kt tgh laot tu knpa .HAHA .

umUMRA berkata...

Huhu...mcm ni pon ada juga...

Bunga Layu . berkata...

err terlampau menikmati mungkin :D

♥ cik_farah ♥ berkata...

uish...
seramnye...

Ubi Kentang berkata...

xnk pakai heels..
baik pakai wedges.lg best n x sakit kaki plus dpt ilusi tggi lmpai..hihi

Mdm Biar Betul berkata...

hanyut dlm percintaan namenyerrr

simanis berkata...

manusia akhir zaman mg pelik...

Sekamar Rindu berkata...

simanis,

memang pelik ...

Sekamar Rindu berkata...

Mdm Biar Betul,

bukan setakat hanyut lagi tuu..hampir2 lemas dalam gelora percintaaan..hehe

Sekamar Rindu berkata...

Ubi Kentang,

terima kasih singgah komen..

Sekamar Rindu berkata...

♥ cik_farah ♥,

begitu asyik..:)

Sekamar Rindu berkata...

Bunga Layu,
\
nikamt yg penuh noda..

Sekamar Rindu berkata...

umUMRA,

ada...

Sekamar Rindu berkata...

♥hamirahalim♥,

tak sedar....air pasang..

Sekamar Rindu berkata...

AwieKashi,

memalukan..hehe

Sekamar Rindu berkata...

si para para,

hehe..betul2 bro..

Sekamar Rindu berkata...

Azie Azman,

bila dah asyik dalam arus asmara dah tak ingat dah..hehe

Sekamar Rindu berkata...

cik sakdi,

memang sia2 cik sakdi

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy