Khamis, 29 September 2011

Petani marah Rihanna pakai bikini

RIHANNA menjalani penggambaran muzik video terbaharunya dekat Belfast Utara, Ireland Utara kelmarin. - AP


BELFAST - Ekoran memakai coli, seluar dalam berwarna merah dan mendedahkan payu dara, bintang pop Rihanna telah diusir dari ladang milik seorang petani di Ireland Utara.

Tindakan drastik itu dilakukan kerana petani itu marah melihat Rihanna memakai bikini semasa sesi penggambaran muzik videonya.

Rihanna, 23, sedang menjalani penggambaran muzik video single terbarunya, We Found Love di sebuah ladang milik petani tersebut di bandar Bangor, timur Belfast pada Isnin lalu.

Namun, petani itu, Alan Graham memutuskan penyanyi popular itu bertindak keterlaluan apabila dia melucutkan pakaiannya sekali gus mendedahkan bikini kecil berwarna merah yang dipakainya.

Akhbar-akhbar Ireland menyatakan Rihanna turut mendedahkan payu daranya buat seketika.

Melihat aksi menjolok mata berlaku di ladangnya, petani berusia 61 tahun itu yang sebelum ini membenarkan sesi penggambaran itu dilakukan, segera turun dari traktornya dan menyuruh bintang pop itu kembali memakai pakaiannya.

"Perbuatannya itu tidak sesuai. Dia tahu saya seorang penganut Kristian yang patuh," kata Graham.

"Kami berjabat tangan dan dia kemudian beredar dari tanah saya secara baik," tambahnya. - Agensi


sumber: kosmo online 29hb Sept.2011

18 ulasan:

blogtilldrop berkata...

mat saleh pun tau marah bila org tatau malu berbogel...

Iz.Eusof (Abg Stalker) berkata...

berbogel spe x mrh..tp diorg klu bt seks bebas xde lak yg nk halau2.slh org la kot..klu kne dgn pkcik petani tu bsr kemungkinan kne halau.haha

Asrul "iLham" Sany berkata...

sy tak marah...

suke je hahahaha

datang melawat kt blog ni... lama tak nampak kamu juga ye ;-)p

✿ Myra ✿ berkata...

gud job pacik ;)

Ila berkata...

padan muka kan..

simanis berkata...

Mereka kata bila bersuara tinggi sebagai rude...
Naked???

Ekmi Rabat berkata...

artis hollywood suka pakai seksi and menjual lagu secara seksual..teruk sangat!

luahfikiran berkata...

SALAM,
MAT SALLEH PUN TAK SETUJU !

Faaein Talip Roy berkata...

bila orang kuat agama tak suka.. habislah.. semoga petani itu mendapat petunjuk yang benar dari-Nya..

deqla manjew berkata...

haha..ingatkan owg giler mn kot yg berbogel..2 yg kena halau...

KaK LimAh Si SupiR berkata...

euwwww

Edy Fee berkata...

khakah ken marah gaj..pakai colourless la senang

Yumida berkata...

jarang jumpe org gini kn...bgs nyer...

follow u

FirdausTech.com berkata...

ado2 bae tuh petani macam itu kak

maszull berkata...

salam...bagus nyer mat saleh pun tahu perbuatan tu kurang elokkn....:)

Nafisah Ruslan berkata...

ayoyo.. artis2..

Perfumes Farm berkata...

Hi..lets join Perfumes Farm Contest and grab a chance to win fragrance mist from Victoria's Secret..=)

aimie amalina berkata...

haigoooo
pelik2 je meoh niiii

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy