Isnin, 5 September 2011

[ rehat dari update blog buat sementara waktu]








saya tinggalkan gambar2 yang telah dinobotkan sebagai pemenang dalam pertandingan
foto di London..


saya berehat dari update blog buat sementara waktu..terima kasih pada yg sudi
singgah dan komen di blog picisan saya ni..





33 ulasan:

cx's berkata...

selamat berehat dan semoga kembali dengan new entry. i'll b waiting here. :)

maszull berkata...

salam...selamat berehat ye sekamar rindu...:)

Nur Hani berkata...

~SMART~ slmt brehat.. (:

Lulu Caldina berkata...

salam aidilfitri :)

Adylia Qarissa berkata...

sementara waktu tu berapa lama?? ermmm...take care yea..

Miss Nadya berkata...

berehat nak pergi mana??
take rest..:)

new entry :: mari baca entry puji diri sendiri..ツ

Ila berkata...

berehat gi beraya ke...hehehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

salam aidilfitri :)

Edy Fee berkata...

patot la gempak giler fotonye
hurmm nape lak berehat ni/hehehe

Edy Fee berkata...

sangat suke pic nye

misspurple berkata...

thnks sbb awk dtg blog nsa..do foloback ! eih3,nice pic ;)

CintaZulaikha berkata...

canteknya gambo gajah tuh...serius

NM02 berkata...

singgah sini serang balas. maceh sudi follow kite.

wow... ramainyer follower dia.. tabik spring arrr..

selamat hari raya wak...

Nafisah Ruslan berkata...

ada masa update lah ye :)

Faaein Talip Roy berkata...

Salam.. bercuti ke mana SR?
makin busy mengadap UPSR eh?

Bunga Layu . berkata...

babaai sekamarrindu .
jgn rehat lama2 auww :)
t kta rindu pulakk

Tanpa Nama berkata...

assalamualikum..setelah terlalu lama tidak singgah akhirnya hari ini terbuka hati untuk singgah dan bertanya khabar...mudah2an AL (tetap guna nama lama) sihat2 dan berbahagia...

cantik blog berwajah baru..(mungkin dah lama tp sebab sy baru sekali masuk sejak 2 tahun ini...)

Bila singgah di sini hati tetap berdebar2 dan terkenang semua sewaktu zaman2 yg dah berlalu..dan sy tk pernah sekali pun lupa.

ampun maaf dipinta sepanjang mengenali dulu sy ada menyinggung dan menyakiti hati AL...

Aya Mea berkata...

sangat cantik gmbr yg ketiga si katak yg t'sepit kat pokok kaktus..

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock berkata...

slmt beristirehat ")

Suraya Faizal berkata...

singgah mengupas sekamar rindu :)

nurul nabilah berkata...

nice..

d_LA berkata...

cantik betul2 foto2 tu..patutla menang..
selamat berehat..jgn rehat lame2 nt mood blogging hilang

echa takashimaya berkata...

aiiikk berehat ke mane?holiday yer?hehe

farouq berkata...

awesome tq for adding:)

suha berkata...

gmbar katak tu awesome!

luv it!(^_^)

suha berkata...

gmbar katak tu awesome!

luv it!(^_^)

suha berkata...

gmbar katak tu awesome!

luv it!(^_^)

**::CIKNUURUL::** berkata...

Salam,.

mane la ckgu sy pergi ni,.walimah ke?,.hehe,..

hrp SR sntiasa sihat dn diberkati Allah selalu,.

Lovely Kitchen berkata...

Selamat Hari Raya dari E-na Lovely Kitchen.

Yatie Awang berkata...

suka gambar yang ke4 tu cantik

Faaein Talip Roy berkata...

Cikgu SR.. rehat.. cuti kawen ke? hehe... xp

L berkata...

selamat berehat k..=)

dah sembahyang belom??
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-1.html

belogkiter berkata...

lamanya rehat

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy