Sabtu, 24 September 2011

Selepas 3 minggu berehat..hari ini saya kembali update blog....


Selamat petang semua.....sudah agak lama saya tidak update blog..hampir 3 minggu lamanya, malah ada yang unfolo pun blog sekamar rindu ni..tak mengapa.. kerana sibuk juga saya hampir-hampir terlupa yang saya adanya blog sekamar rindu yg tak seberapanya ni..

terlalu banyak peristiwa yg saya lalui sepanjang 3 minggu tak update blog ni...tak terhimpun rasanya.. kenangan yg tak dapat dilupakan bila saya terlibat dalam kemalangan semasa balik kerja menguruskan urusan seri paduka baginda..

bila menyepi diri dari dunia blog seketika...kadang-kadang sangat terasa kehilangan..jari gementar tatlaka lama tidak menulis..[ wahh..wah...hehe]..hati pula berdebar-debar..pelbagai perasaan yg bergulir di minda kini.. sangat cepatnya masa berlalu..

dalam masa 3 minggu tu, banyak masa saya habiskan menyiapkan berberapa tugsan yg tak rasmi dengan berkunjung ke rumah lama saya di PD, dengan masa dihabiskan menyiapkan lukisan-lukisan untuk koleksi perbadi, melukis adalah hobi saya..tapi memandangkan kesibukan diri, tak dapatlah dilakukan aktiviti tersebut sebelum ini.

dalam masa 3 minggu tersebut saya juga terlibat dalam kemalangan, namun alhamdulillah syukur ke hadrat Allah SWT kerana saya tidak ada apa-apa..wp kereta saya mengalami kerosakan di bahagian depan..[ alhamdulillah...selamat ]

terima kasih kepada sahabat-sahabat saya yg sudi singgah di blog yg tak seberapa ni..ini blog picisan yg sederhana saja.. terima kasih kerana masih ada yg sudi komen blog saya ni wp dah lama tuan blognya bercuti...




44 ulasan:

ziraziz berkata...

welkom back in 1 'piece'...alhamdulillah.... :)

puteri cahaya. berkata...

lama tak singgah di sini..

Faaein Talip Roy berkata...

Welcome back SR!.. ^^,

Alhamdulillah SR tak apa-apa.. Lepas ni ada masa update2lah lagi.. kalo tak update tak pe.. kami faham SR busy.. ^^,

muLan mia berkata...

betul tu.. lama xupdate..:) tapi tetap setia menanti... moge baik2 ya untuk SR

azieazah berkata...

Alhamdulillah syukur, anda selamat dan kembali sihat.

Teruskan xtvt dan hobi anda. Tapi kalu dapat kongsi kat blog, bleh gak tumpang membaca...

with love berkata...

selamat kembali... =))

Awie Omar berkata...

sy masih lagi follow kamu :)

Ibuhani berkata...

Salam......saya pun dah aktifkn blog saya semula...... :)))

maszull berkata...

salam...selamat kembali berblogging...:)

echa takashimaya berkata...

welcome back :)

accident?syukur alhamdulillah tak de pape.

Cheq Sue berkata...

Welcome back SR... kemalangan? alhamdulillah tak apa2...setia menanti n3 xpress dari anda... :)

akak kechik berkata...

selamat kembali...

CintaZulaikha berkata...

ha a la, rasa cam lama gak cik SR tak nulis~~

sugar2 kapas strawberry berkata...

always view your blog :)

belogkiter berkata...

nasib baik takda apa apa ye, anyway, take care k

Sekamar Rindu berkata...

belogkiter,

alhamdulillah...syukur saya selamat....

Sekamar Rindu berkata...

sugar2 kapas strawberry,

terima kasih miss sugar..

Sekamar Rindu berkata...

CintaZulaikha,

hehehe..lama ek?...sekarang dah update..

Sekamar Rindu berkata...

akak kechik,

terima kasih..akak kechik..

Sekamar Rindu berkata...

Cheq Sue,

terima kasih..Cheq sue..

Sekamar Rindu berkata...

echa takashimaya,

alhamdulillah...syukur..

Sekamar Rindu berkata...

maszull,

terima kasih.puan..:)

Sekamar Rindu berkata...

Ibuhani,

alhamdulillah...boleh kita saling singgah menyinggah...

Sekamar Rindu berkata...

Awie Omar,

terima kasih...:)

Sekamar Rindu berkata...

with love,

terima kasih..:)

Sekamar Rindu berkata...

azieazah,

alhamdulillah...kak,

akan diteruskan jika ada waktu yg terluang..

Sekamar Rindu berkata...

muLan mia,

terima kasih..mulan..:)

Sekamar Rindu berkata...

Faaein Talip Roy,

terima kasih..:)

Sekamar Rindu berkata...

puteri cahaya,

terima kasih..sudi singgah komen sini..

Sekamar Rindu berkata...

ziraziz,

terima kasih..:)

Terbang Bersamaku berkata...

selamt kembali menulis blog....
apa2 pun, jaga diri baik2 ye, pandu kereta berhati2..take care..=)

Sekamar Rindu berkata...

Terbang Bersamaku,

terima kasih..:)

azmnor berkata...

Salam sekamar rindu..,

selamat menulis en3 semula..

azmnor berkata...

Selamat utk active semula...pastinya dengan Sekamar rindu atau lebih dari sekamar...mmmm

http://aurora-pekak.blogspot.com

Kejora berkata...

salam lebaran..

maseh lom terlambat untuk mengucapkan selamt hari raya untuk tuanblog...
syukurlah...sekamarrindu selamat,

lama rasenye saya tak singgah sini...rindu dengan n3-n3 meletop dari sekamArrindu...SELAMAT KEMBALI OKEHHH....:)))

Sekamar Rindu berkata...

azmnor,

terima kasih...:)

Sekamar Rindu berkata...

salam..kejora,,


terima kasih...:)

Sekamar Rindu berkata...

azmnor,

akan cuba update blog jika ada kelapangan..

Puteri Maisarah Sofea berkata...

patut saya tengok takde entry baru .. btw, selamat kembali .. teruskn update ye .. saya sentiasa menunggu .. =)

Sekamar Rindu berkata...

Puteri Maisarah Sofea,

terima kasih puteri..:)

abu muaz berkata...

saya dah buat coretan dibolg tuan ni semalam tapi tak ada pula... atau saya tak tekan enter ke? pelupa dah aku nii...

apapun selamat kembali ,

Sekamar Rindu berkata...

abu muaz,

terima kasih tuan..ingat juga blog saya ni..terima kasih..:))

**::CIKNUURUL::** berkata...

Assalamualaikum SR,..

ckgu,biar btol eksiden?,.nasib baik xjadi pape ye,.alhamdulillah,.

ermm,welcome back to Sekamar Rindu,.hehe,.lamee sangat2 dh menyepi,.same la kite,.ni pon baru je update semula lpas raye ritu,.

jom bw,.:)

Sekamar Rindu berkata...

*::CIKNUURUL,

Walaikummusalam....Cik Nurul,

terima kasih kerana masih sudi singgah komen sini..

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy