Isnin, 10 Oktober 2011

Aktiviti Hari Sabtu : Hari Ko-Kurikulum Di Sekolah



Perandingan Membuat Sandwich


hari ni saja 9 entri saya update blog..tak tahu kenapa hari ni terajin la pulak..mungkin disebabkan terlalu boring, saja abiskan masa di rumah tanpa buat apa-apa kerja.. hari Ahad yang santai selepas sehari suntuk pada Sabtu terlibat dengan aktiviri ko-kurkulum di sekolah.

terima kasih kepada semua guru yg memberi kerja sama dalam menjayakan hari Ko-Kurikulum sekolah tu..tanpa bantuan rakan guru sudah pasti sukar nak menjalankan aktiviti ini..

mulai pagi esok jam 8.00 pagi selama 2 minggu saya berkursus..biasalah di hujung2 tahun ni mcm2 kursus dan mesyuarat..kali ini giliran saya pula berkursus KSSR..

Alhamdulillah..semua soalan untuk exam akhir tahun dah siap dan semua urusan-urusan yang berkaitan sudah pun selesai..Tak suka bertangguh2 kerja..ada masa terus buat...



p/s:....

6 ulasan:

Hati Batu berkata...

teringt masa zaman sekolah dulu...masuk kelab PBSM kena buat sndwich hehehe sy x buat pun, just tolong mkn hehe :)

belogkiter berkata...

best lah masa zaman sekolah.. tak yah tension tension cam ni. jadi cikgu agaknya best tak

Sekamar Rindu berkata...

belogkiter,

betul tu..zaman sekolah, zaman yg besttt..:)

Sekamar Rindu berkata...

Hati Batu,

memori kembali di minda kan??ehe

cikzsmile berkata...

salam perkenalan sekamar rindu.
thanks follow blog sy ye.
dulu sy pun pengakap jgk tp perempuan la. rindu plak zmn sekolah :)

**::CIKNUURUL::** berkata...

bese la tu,.meeting sne sni,.hehe,.untuk skolah jgk kn,.kire oke la,sume dh setel,.smoga diberkati Allah hendaknye,amin,.

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy