Khamis, 27 Oktober 2011

[ gambar ] Inilah Sebabnya Suami Tidak Sesuai Jadi Babysitter

1. pakai pampers pun tak pandai...sampai bocor anak


2. Pujuk anak yg nangis mcm2 dibuatnya


3. Pujuk anak suruh tidur bersama kucing kesayangan..

4. Kalau anak bergaduh ke apa ke..dibiarkan saja.. ala anak lelaki biarlah..


5. Nak online bawa anak depan PC..tak patut..!

6. Ajak baby teman ayah main game sama.alasannya si ayah nak main game..takut terganggu

7. anak tidur..buat mcm ni

8. Ayah yang tak patut..suruh baby drive

9. Bila boring2 buat baby mcm bola..

10. Cian kat baby tu.

11. Tak patut

12. asyik nangis saja...buat mcm ni la jawbnya..




mesti ibu juga yg jaga anak..ayah tak boleh kot.. [ tak semua kata si ayah tak pandai]





45 ulasan:

Nayang Ahmad berkata...

memang tak semua orang kata si ayah tak pandai. tapi gambar baby nie comel comel laa :)

sha my heart berkata...

haha~ lucu la.. =)

Nuraini An-Nisa' berkata...

yang last tu xboleh bla...
cian muka anak tu tau...

Miss Eiza berkata...

hahaha...cute la prangai bapak die.mcm budak2...

♥ p a a n i ♥ berkata...

hahaha yg no 9 tu xleyh blaa

yana halim berkata...

bila tak tau nak urus anak2, sikit2 sound kat bini, "awak buat le sendiri". Tak tahu bukan excuse ye. Kenalah belajar wahai para suami sekelian...

gigitjari berkata...

fails semuanya

wida berkata...

comel2 lah..lucu
tp kat malaysia ni lagi kejam, smpai snggup bunuh anak sendiri kan SR?

Axie04 berkata...

HUHU
MEMANG SLALU GOLONGAN BAPA NI KURANG SKIT PENGETAHUAN DALAM PENJAGAAN BAYI ATAU ANAK
BUKAN SUME LA, KEBANYAKAN

Faaein Talip Roy berkata...

Salam SR..

gambar last tu tak sanggup nak tengok... kesian kat baby tu..

Fitri Senin berkata...

derang ni bukan tak pandai..tapi derang ni ada boiling point..bila dh sampai boiling point tu kalo anak meragam tu yg buat cmtu..

cx's berkata...

hahahha. kecik aty .. cian kt dak2 kecik ni. hahah

Bidadari Syurga berkata...

haishh... naya sungguh....

aku budak klang berkata...

betul3.....ibu juga yang paling layak......bapa cari duit dan jadi teman permainan aje le ye....

cikzsmile berkata...

salam. haha. mcm2 gelagatnya. comel je kucing dibedung bsama2 dgn baby tu. :D

Princess Yanti berkata...

kelakar la...

Nida berkata...

Hehe.. lawak pula.. agaknya bila Kak Nida takde, cik hubby buat gini juga kot...hehe

belogkiter berkata...

haha.. yang paling kelakar yang kucing tu.. tak pasal pasal kucing pun kena bungkus

Life is what u want it to be berkata...

macam2 jugak ye ragam ayah menjaga anak...hehe

nieysa:) berkata...

HA HA HAA ! lawak :)

Sekamar Rindu berkata...

nieysa:),

hehe..lawak apanyaaa.???

Sekamar Rindu berkata...

Life is what u want it to be,

hehe..memang byk ragamnyaa..kan??

Sekamar Rindu berkata...

belogkiter,

kucing peneman saja tuuu.:))

Sekamar Rindu berkata...

Nida,

suami kak taklah mcm tuu..

:))

Sekamar Rindu berkata...

Princess Yanti,.

hehe..kelakar

Sekamar Rindu berkata...

cikzsmile,

hehhee..

Sekamar Rindu berkata...

aku budak klang,

saya setuju...:)

Sekamar Rindu berkata...

Bidadari Syurga,

tu la tuuu..:)

Sekamar Rindu berkata...

cx's,

hhaha.:))

Sekamar Rindu berkata...

Fitri Senin,

hehe..kalau dah degil sangat..mcm ni la jadi kan.?

Sekamar Rindu berkata...

Faaein Talip Roy,

ya..? memang kesian..kan?

Sekamar Rindu berkata...

Axie04,

:)) betul..

Sekamar Rindu berkata...

wida,

betul...setuju..:)

Sekamar Rindu berkata...

gigitjari,

semuanya..???

Sekamar Rindu berkata...

yana halim,

tak semua suami tak tahu..ada juga yg lebih pandai drp isteri pun..wahh:)

Sekamar Rindu berkata...

p a a n i ♥,

hahhaha..:)

Sekamar Rindu berkata...

Miss Eiza,

hehehhe..

Sekamar Rindu berkata...

Nuraini An-Nisa,

betul..:)

Sekamar Rindu berkata...

sha my heart,

:))) lucu ke..??

Sekamar Rindu berkata...

Nayang Ahmad,

:)) baby mestilah comel.

deqla manjew berkata...

adoi naya je baby tuh...suke tgk yg tdo ngan kucing 2..baik je kucing 2 teman tdo...haha

Sekamar Rindu berkata...

deqla manjew,

kesian..:)

**::CIKNUURUL::** berkata...

err,siannye,..muke kudus je bile kene rendam dalam baldi,.ades,.hihi

Sekamar Rindu berkata...

**::CIKNUURUL::,

hehhee..memang kesian..:)

Mahfuzah Husna Zulkifli berkata...

Ni nasib baik kategori sayang anak lagi, willing nak jaga walaupun dengan pelbagai cara. Yang geram sampai pukul-pukul tu, kesian kat anak.

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy