Ahad, 9 Oktober 2011

[ Gambar ] Isteri Bunuh Suami dan makan dagingnya....[ isteri kejam]



Los Angeles 09/10/2011 - Seorang bekas model berasal dari Mesir, Omaima Nelson yang berimigrasi ke Amerika Syarikat dijatuhi hukuman 27 tahun penjara. Nelson harus tidur di balik jeriji besi kerana telah membunuh suaminya William Nelson (56) pada tahun 1991 yang lalu

Setelah menjalani hukumannya beberapa tahun, Rabu (5/10/2011) waktu setempat, Omaima akan bebas bersyarat. Namun pembebasan ditolak keras kerana menganggap Omaima masih cukup berbahaya dengan sederetan kes kekerasan yang dia lakukan.

Seorang jaksa senior, J. Randolph Pawloski mengatakan, tak hanya kes kerana membunuh suaminya, Nelson juga beberapa kali terlibat pertikaian di dalam penjara. Menurutnya, Nelson sempat menggigit payudara seorang petugas yang berjaga.
jangka masa yang lebih lama," kata Mr Pawloski seperti dimuat dalam Los Angeles Times yang dikutip news.com.au.

Entah persoalan apa yang terjadi antara keduanya sehingga Nelson tak hanya tergamak membunuh suaminya tapi juga memakan daging-daging sang suami. William yang dibunuh di apartmen mereka di kawasan Costa Mesa, California, setelah tak sedarkan diri, lantas tubuhnya dipotong-potong kemudian bahagian tubuh tersebut dimasak untuk menjadi hidangan bagi Omaima.

Dalam suatu penyiasatan, Nelson juga mengaku telah mencelupkan bahagian tubuh suaminya ke dalam campuran masakan saus barbeque, dan memakan daging suaminya.

Selama proses pengahakiman pembunuhan itu berlangsung, Nelson selalu mengaku tindakanya itu kerana sering mendapat perlakuan kasar dalam rumah tangga.




16 ulasan:

❀Hanim_RosLan❀ berkata...

astaghfirullahaladzimm....

POP berkata...

sdp sgt kew daging tue..? ~_~

cx's berkata...

eeuuww. seram woo. tak sgup nk tgk gmbo n baca.

Scarlett O'Hara berkata...

Dah tak serupa manusia dah.

najwa's berkata...

skeri, memang gila la orang nih.

Faaein Talip Roy berkata...

OMG.. scary nya.. pasti ada masalah mental dalam diri perempuan itu.. mohonlah dijauhkan.. takut..

Sekamar Rindu berkata...

Faaein Talip Roy,

sangat menakutkan..:))

Sekamar Rindu berkata...

najwa's,

ngeri tengok anggota badan dipotong2..ishh

Sekamar Rindu berkata...

Scarlett O'Hara,

memang bukan orang dah tuu

Sekamar Rindu berkata...

cx's,

:))) takutt

Sekamar Rindu berkata...

POP,

tak tahulah mcm na rasanyaaa

Sekamar Rindu berkata...

❀Hanim_RosLan❀,

sangat mengejutkan..:)

rain_gurlz berkata...

sangat menakutkan
manusia makan manusia
huhuhu...

Liyana Faizal berkata...

tekanan mgkn kan.. tu yg sampai mental dah.. alahai

cx's berkata...

gile.

piskemi berkata...

terasa nk muntah...ada juga manusia jenis cmtu...barbarian btl la..

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy