Isnin, 10 Oktober 2011

[ Gambar } Jom Lihat Hotel Cantik Di Tengah-tengah Gurun Canyon Point US









Inilah satu-satunya Hotel yang terletak di tengah-tengah gurun, pertama di dunia.Dirancang untuk terlihat seperti pemandangan sekitarnya, salah satu taman nasional terbesar Amerika, kemudahan hotel Amangiri (bahagian dari Aman Resorts) adalah dalam ukuran yang indah dengan ukuran alam sekitarnya, terdiri dari lembah dari Canyon Point dan pelapisan batuan yang mengarah ke Grand Staircase. Amangiri,terletak di 600 hektar di Southern Utah,bersempadan dengan Arizona.

Secara jujurnya SR sangat teruja melihat pada rekabentuk hotel ini, sangat unik dan cantik sekali. teringin sangat untuk berada juga di sini di suatu hari nanti....




7 ulasan:

Cik Rongoks berkata...

waaaaaaaaaaaaa..
cantiknye :)

cx's berkata...

sgt cntik :) nk ekot SR pegi sane la. huhu

ida adalah aku berkata...

wah best nye kalau dapat bercuti dan relax2 kat hotel ni kan... tapi, mampu ker saya.. hihi...

belogkiter berkata...

satu hari nanti insyallah sampai..

Nayang Ahmad berkata...

cantiknyaaaaaaaaaaaaa ..

**::CIKNUURUL::** berkata...

seriously cantik!,..kemas sgt2 konsep hotel ni,.wow,superb!,.hehe

Nuraini An-Nisa' berkata...

Cantik tapi xpanas ke kat gurun tu??? huhu...

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy