Jumaat, 7 Oktober 2011

[ gambar ] Jom Lihat Orientasi Siswa Paling Gila di Dunia







Para gadis-gadis calon mahasiswi berbaring dan para calon mahasiswa di atasnya dengan posisi Push Up - itu adalah sebahagian aktiviti Orentasi dari Institut Manajemen Singapura-Universiti (SIM-UOL) bulan lalu.


Menurut artikel di The New Paper, sekitar 400 siswa ambil bahagian dalam orientasi dan anak perempuan dan anak laki-laki semua freshies dan tidak mengenal satu sama lain. Selain kegiatan yang disebutkan sebelumnya, para siswa juga diminta memakan biskuit dari hujung yang berlawanan dan memeluk lawan jenis.

Beberapa orang gadis merasa sangat tidak selesa dengan kegiatan ini dah bahkan ada yang menangis kerana aktviti yang diperlakukan ini sungguh memalukan..


sumber: Klik Sini


p/s....apa motif siswa perlu ada di atas badan siswi? adakah mahu menggalakan hubungan seks antara mereka?

37 ulasan:

Norfidayu berkata...

eee...tah pape tah orientasi ni! kalau ayu, ayu meraung dah kat situ..

cikguden berkata...

apekehal...

AwieKashi berkata...

macam sial je...
aku jaga orientasi pun xmacam nie...
apa la punya institut

simanis berkata...

sungguh kurang sopan! walaupun bukan islam, tak seharusnya dibuat sebegini...

♥Putri ilyanie♥ berkata...

Ape punye orentasi mcm nie..

Asrul "iLham" Sany berkata...

cam harammmm...

Cik Sara berkata...

Adoi..dah abis modul ke untuk buat orientasi??? Sengal juga jawatankuasa yang mengelolakan minggu orientasi ni..

ziraziz berkata...

mengarut btl la..

❀Hanim_RosLan❀ berkata...

eeee,xleh lari balik umah ke..geli je

Sekamar Rindu berkata...

❀Hanim_RosLan❀,

memang sungguh tak patut ada universiti lakuakn orentasi mcm tu.

Sekamar Rindu berkata...

ziraziz,

memang sangat mengarut..dan memalukan.

Sekamar Rindu berkata...

Cik Sara,

tak tahulah...tak kan tak ada perbincangan sebelum membuat aktiviti..mesti ada kan?..

Sekamar Rindu berkata...

Asrul "iLham" Sany,

memang haram..tapi bagi bangsa bukan islam..pun maish kira tak sopan..

Sekamar Rindu berkata...

♥Putri ilyanie♥,

orentasi memalukan..

Sekamar Rindu berkata...

simanis,

memang kurang sopan..sangat memalukan..

Sekamar Rindu berkata...

AwieKashi,

hehe..memang mcm &&Sia**

Sekamar Rindu berkata...

cikguden,

mcm2 hal la pulak..

Sekamar Rindu berkata...

Norfidayu,

sangat memalukan..

yen(toka ziizokukuto) berkata...

macam macam skrang ni kan,,banyak benda pelik pelik,,thankz coz sharing

IkiN NikisA berkata...

ee gila je cmni ..

Hasmi berkata...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Cikgu..hihihi..

MiMiEy :) berkata...

terok betul orientasinya
kalau mimi, mimi x buat dah.
x senonoh je

Sekamar Rindu berkata...

MiMiEy :,


memanng tak senonoh..

Sekamar Rindu berkata...

Hasmi,

walaikumusalam....:)

Sekamar Rindu berkata...

yen(toka ziizokukuto),

memang pelik ..

hasmila berkata...

peliknya ..
tak tahu nak kate ape

Lvhny berkata...

Masyallah really crazy

liya alia berkata...

gilalahh. ada pulak macam tu. pelik pelik

Sekamar Rindu berkata...

liya alia,

memang cukup tak patut..

Sekamar Rindu berkata...

hasmila,

sangat pelik..

Sekamar Rindu berkata...

Lvhny,

so crazy...

Azie Azman berkata...

eee..kalau azie tak masuk pun takpe dah u ni..huhu

nieysa:) berkata...

tak baguss ! ha ha haa

Sekamar Rindu berkata...

nieysa:),

sangat tak bagus..:)

Sekamar Rindu berkata...

Azie Azman,

betul tu..memang tak patut..

cx's berkata...

pelik2 je la aish

josrevalution berkata...

salam..mmg orgnya shot ne mcm uat sswa bgni yer..adoii... npe lh zmn skg ne.. smkin xsenonoh......visit me back ..hehe

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy