Rabu, 26 Oktober 2011

MasyaAllah!! Ibu Dan Anak Melekat Hingga Mati Akibat Berzina




Kes persetubuhan ibu dan anak yang tak boleh dipisahkan telah menjadi buah mulut masyarakat Gorontalo. Kini, ibu dan anak itu telah meninggal dunia. Bilakah keduanya meninggal duniah masih menjadi pertanyaan.

Menurut maklumat dari Gorontalo Post, ibu yang berusia 30-an tahun dan anak yang berusia 15 tahun tersebut meninggal beberapa jam selepas berada di bilik pembedahan salah sebuah hospital di Gorontalo.

Ada desas desus yang mengatakan keduanya masih sempat bertahan beberapa hari sebelum meninggal dunia. Setelah menyelidik di Gorontalo Post, didapati ibu dan anak tersebut meninggal setelah pasukan perubatan berusaha melakukan pembedahan untuk memisahkan keduanya.

Pembedahan itu terpaksa dilakukan kerana keadaan kedua-duanya amat kritika.Doktor tiada jalan lain untuk memisahkan keduanya selain melakukan pembedahan.

Setelah melakukan pembedahan, keduanya meninggal dunia. Mayat kedua beranak itu dituntut keluar secara tertutup


sumber:





30 ulasan:

anaMuslimah berkata...

ya Allah...aib sungguh!kat malaysia pn ade...ingat lg baca mastika..perihal menantu dgan mentua...dalam keadaan melekat kena seret satu kampung....Nauzubillah!!

kak lang berkata...

nauzubillah....

noRule WhOda berkata...

ya Allah...amat mengaibkn....semoga mjd pgajaran pd y len...

cx's berkata...

Nauzubillah..

maszull berkata...

assalamualaikum.....nauzubillah mcm2 perkara yg aib terjadi skg kn...:(

Sizzling Suzai berkata...

smoga kt djauhkn amin..huhu gontola ni katne ek?huhu sj curious....

Nuraini An-Nisa' berkata...

Nauzubillah... jauhilah zina...

hazirah92 berkata...

dunia akhir zaman,mcm2 hal laa..
darah daging sendiri kot..

SYZAROSLI berkata...

Nauzubillah..

entry baru, jom baca sekejap
http://herplatform.blogspot.com/2011/10/kepada-bakal-doktor-doktor-yg.html

Pearl Kaz berkata...

anaMuslimah: betul la. kite pun pernah terbaca kt mastika dulu. cmne tergamak bole buat dgn darah daging sendiri? T_T

Faaein Talip Roy berkata...

nauzubillah min zalik... jauhkanlah hal2 macam ni..

Fitri Senin berkata...

dulu ada cite ni kat mastika..ni maybe org bukan islam tapi yang mastika cite tu orag islam...bini orang buat onar dengan kekasih hati..bila kena tangkap..tak bole..melekat..suami ampun baru terlepas

Sekamar Rindu berkata...

Fitri Senin,

ya Allah....itu baru balas di dunia..sikit je tu..di akhirt tak tahu laa

Adylia Qarissa berkata...

masyaAllah...tegak bulu roma baca cerita ini...

Sekamar Rindu berkata...

Faaein Talip Roy,

minta dijauhkan semua yg tak baik tu...amin..

Sekamar Rindu berkata...

Pearl Kaz,

kerana dek nafsu serakah..tu yg akal dah tak berfungi lagi..:)

Sekamar Rindu berkata...

SYZAROSLI,

sangat menyedihkan..

Sekamar Rindu berkata...

hazirah92,

dunia akhir zman...

Sekamar Rindu berkata...

hazirah92,

selagi hidup ini bertuhankan nafsu..mcm nilah.

Sekamar Rindu berkata...

Sizzling,

amin....:)

Sekamar Rindu berkata...

maszull berkata...


Walaikummusalam...mcm2 hal puan skrg ni...

Sekamar Rindu berkata...

cx's,

moga dijauhkan hal2 yg tak baik..

Sekamar Rindu berkata...

noRule WhOda,

sungguh memberi aib..tak tertanggung..

Sekamar Rindu berkata...

kak lang,

mengucap panjang...kak lang

Sekamar Rindu berkata...

anaMuslimah,

memang sungguh mengaibkan..

Sekamar Rindu berkata...

Adylia Qarissa,

memang menakutkan..mengaibkan..

AkuTracy berkata...

speechless...dah x kenal darah daging sndiri...

Sekamar Rindu berkata...

AkuTracy,

sangat menyedihkan..

simanis berkata...

nauzubillah...
minta dijauhkan...
siksa Allah tak tertanggung!

fiqah berkata...

dasyatnya...smpai mcm tu skali

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy