Rabu, 2 November 2011

[ gambar [ Inilah Motor berkuasa wap yang canggih akan dilelong tahun depan.





Inilah motorsikal yang berkuasa wap yang akan dilelong di Las Vegas pada bulan Januari 2011 tak berapa lama lagi. Motor ini dikenali sebagai " Roper Steam Powered Motorcyele" yang berusia 117 tahun.Sungguh cantik..sekali tengok mcm basikal jepun saja... Kelajuan motor ini ialah 60km/j. Harga yang dibuka untuk lelongan bagi motorsikal ini ialah US 150,000..


ada sape nak beli..???



32 ulasan:

cikzsmile berkata...

salam. tak nak lah beli. SR jual kat org lain la. haha

aku budak klang berkata...

nak beli,nak beli...tapi kalau harga dia RP150,000 le...he he he

Kunang-Kunang berkata...

Tak daya nak kayoh. Naik basikal biasa pun dah tak boleh nak balance.

cik Kartun berkata...

nak free b0leh?? huhu

**::CIKNUURUL::** berkata...

salam,.SR,.

selamat pagi cikgu,.hehe,.

moto pon dh veteran dh tu,117 taon,.hehe,.


:: kenape ckgu bace banyak2 kali entri semalam,.sebab tak faham ek?,.huhu,.memang,kadang luahan hati ni xdapat difahami oleh org lain,.spontan, tu yg jd tunggang terbalik ayatnye,.hehe..erm,.::

Nida berkata...

Semakin tua semakin bernilai.... teringat cik hubby membeli radio lama bulan lepas, puas Kak Nida membebel.. tapi jawapannya ringkas "takpe... nanti bila dijual ni semula, Insya Allah berlipat ganda untungnya"

azwa amani berkata...

ape muzik ni yerr?? sedap..

KSWSK berkata...

if pakai kain susah nak baik beskal ni

azwa amani berkata...

sis...ape muzik kat blog sis ni???

amniey91 berkata...

SR: ditag untuk join ni..
http://amniey91.blogspot.com/2011/11/contest-jom-mewarna-doodle-fizgraphic.html

ada bran??..:D

Rai berkata...

klasik gila..kalau pakai kain silap2 tersangkut kainnya..hehe

eita berkata...

tak nak lah...xleh nak merempit...kih3

Terbang Bersamaku berkata...

mcm basikal jer bentuknye..boleh jimat minyak nie..60km/j..?fuhh lamabt lah samapi..tp bgus tak leh merempit..huuhu..

[PCL] berkata...

bertemu kembali..eh lama rasanya tak menyinggah dan disinggahi...

makin klasik lagi mahal harganya..itulah benda mati tak serupa makhluk hidup !

CintaZulaikha berkata...

alahai...kene pk berkali2 kalau nak beli nih..

Faaein Talip Roy berkata...

Januari 2011... SR?

bukan dah lepas ke? hehehe..

mahu berjuta-juta juga basikal ni kan.. agak aje lah..

Sekamar Rindu berkata...

Faaein Talip Roy,

** tersilap....tu sori..

** Januari 2012 yg sebenarnya..

Sekamar Rindu berkata...

CintaZulaikha,

:)))

Sekamar Rindu berkata...

[PCL],

terima kasih sudi singgah dan komen..:)

Sekamar Rindu berkata...

Terbang Bersamaku,

hhehe..betul..leh jimat minyak.

Sekamar Rindu berkata...

eita.

wahh..:)))

Sekamar Rindu berkata...

Rai,

memang doh..:)

Sekamar Rindu berkata...

amniey91,

hehe..kena tag ker..??

Sekamar Rindu berkata...

azwa amani,

lagu jepun..:)

Sekamar Rindu berkata...

KSWSK,

kin sukar sikit..kalau pakai kain..:)

Sekamar Rindu berkata...

Nida,

yg lama ada keistimewaan yg tersendiri..

Sekamar Rindu berkata...

::CIKNUURUL,

hhehe baca sekali tak faham..bahasanya tinggi sangat..:)

Sekamar Rindu berkata...

cik Kartun,

hehehe..x leh..:))

Sekamar Rindu berkata...

Kunang-Kunang,

:)))

Sekamar Rindu berkata...

aku budak klang,

hehhe..kalau RP, ramai la yg belumba2 nak beli.

Sekamar Rindu berkata...

cikzsmile,

:))

Sekamar Rindu berkata...

salam..

rai, terima kasih..

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy