Jumaat, 18 November 2011

lautan sepi menyimpan duri


lautan sepi menyimpan duri menikam diri seperti belati
kelamlah musim, kelamlah nasib, diri ini ke mana belari
pasir di pantai tiada menanti, matilah aku merinai mimpi..



35 ulasan:

delarocha berkata...

monolog sendirian?
dituju pada siapa ya....

amniey91 berkata...

haha..SR2...SR selamat bercuti ye..ha,27 t dtg r umah,akak cik Am kawen..hihi..:D

Nida berkata...

pantai itu tidak akan sepi andai ada insan yang sering berkunjung... menghidupkan kembali kelamnya hari...

p/s: Kak Nida dan keluarga sudah hampir 3 tahun di bumi NZ ni..

Gen2Merah berkata...

sekamar rindu di lautan sepi.. eheh

al-lavendari berkata...

susahlah begini kalau pasir di pantai sudah tidak sudi lagi menanti ..

sYiRa LoKMaN berkata...

wahh~~ ayat... :D nice

luahfikiran berkata...

SALAM,
SR ....AKU FAHAMI, AKU MENGERTI, TAK BERAKHIR DI SINI, USAHA DAN BERSERAH DIRI, ALLAH DI SISI !

cik kartun berkata...

mimpi yg tiada pgghujung :)

aimie amalina berkata...

kadang2
mungkin perlu rasa hati yang sepi
agar mampu mengenak isi kalam hati..=]

Ila berkata...

rindu nak gi laut...

CintaZulaikha berkata...

monolog cik SR sumer best2. mmg tak kering idealah..suka tau..

eita berkata...

kadang2 tu sepi boleh membunuh......

Mohamadazhan.com berkata...

mimpi itu khalayan sejenak mati, mati itu pasti dilalui...

terima kasih sudi link blog saya tapi link itu mungkin ada problem...saya pun tak pasti knp.

Faaein Talip Roy berkata...

madah pujangga yang indah..
tapi kedengarannya sedih sekali..
kenapa sedih-sedih ni SR?

haniaiman berkata...

berlarilah..terus berlari sejauh mana yg dikau mampu..

Abg Stalker berkata...

berdoa la pd Allah moga diberi petunjuk dan jalan yg lurus.iaitu jalan yg diredhai dan jalan dimana ada sinar kebahagiaan. :)

Tira Pengemis Maganda berkata...

aduiii...lemah baca nie...hhuhuhu

Bulan Syurga Firdaus berkata...

mmmm susah jgk nk fhm ni

Amanina Sofea berkata...

sedih ?

Cik Syue berkata...

sedapnya ayat,, syahdu dgn bunyi latar.. hehe

massiz berkata...

singgah~ :) sakitt de duri...^^

hani@debumelukut berkata...

bila rindu menjadi duri,
Setia menjadi derhaka.
Cinta seperti pantai yg berubah rubah.
Dan aku lah camar yg singgah.

Gentleman Frog berkata...

Salam,

mmg boring sorang2..

Blog GF berpindah: http://toadjitsu.blogspot.com

ema_amy berkata...

Wah sis, awal pepagi sis dah..
berpuitis...

Ada maksud yang mendalam, saya pon nak mentejemahkan agak sukar...macam lara saja gambarannya.

Ridmichi berkata...

dah follow blog u yg ramai follower nih.. follow me plak..

cemomoi berkata...

ada seribu mimpi di lautan

Stairway to heaven berkata...

~~nice sgt..;-)
.

Queenie berkata...

hmm...sedihnya...

simanis berkata...

saya sangat setuju tu...
sangat parah rasanya...

simanis berkata...

saya sangat setuju tu...
sangat parah rasanya...

simanis berkata...

saya sangat setuju tu...
sangat parah rasanya...

simanis berkata...

saya sangat setuju tu...
sangat parah rasanya...

Ann Ishak berkata...

apa2 pun indah kata itu

L berkata...

hehhe.. pndai wat ayat.. ngeh3

jom baca juup..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

Raden berkata...

laut..tempat deting best lepas kawen nti

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy