Isnin, 5 Disember 2011

.Anak sewa penari bogel menari depan jenazah ayahnya kerana wasiat



AIZHONG, TAIWAN, --Seorang lelaki Taiwan membayar seorang penari erotik untuk tampil pada upacara pemakaman ayahnya yang meninggal dalam usia 103 tahun.

Penari panas itu menari di depan keranda yang bernama Cai Jinlai selama sepuluh minit saat upacara pemakaman yang berlangsung di kota Taizhong, Taiwan.

Sang putra yang bernama Cai Ruigong, membayar penari tersebut lebih dari 80 ponds untuk menunaikan hajat ayah lelaki tersebut tulis United Daily News.

Cai Ruigong menyatakan, dirinya pernah berjanji akan menghantarkan "kepergian" ayah dengan pertunjukan tarian bogel, jika ayah berusia lebih dari seratus tahun.

Cai Jinlai meninggal dalam usia 103 tahun setelah dirinya berjalan sepanjang tiga km di dalam kota untuk memberikan suaranya dalam sebuah pemilihan umum. Jinlai juga menjadi manusia tertua di Taizhong serta memiliki lebih dari 100 anak, cucu, dan cicit.

Anak lelakinya mengungkap, ayahnya sangat terkenal di kotanya sebagai penggemar tarian telanjang. Katanya, "Beliau kerap melancong bersama kawan-kawannya untuk melihat pertunjukan itu (striptease).

" O...., patutlah.


sumber : klik sini


p/s....ayah mcm ni pun ada ke..????

36 ulasan:

Azie Azman berkata...

mak aii..ade je orang macam ni..huhu

bonda dadif aka akish berkata...

tahnye....gilors ah.....

Mizz ErMa berkata...

memalukan aje kan..ish3,

CintaZulaikha berkata...

ya Allah...taktau nak kata apa..

cik Kartun berkata...

heh~
org mati p0n ade hajat bukan2 errr

CikGu Ma berkata...

x pelik kalo bkn islam...

sugar2 kapas strawberry berkata...

no wonder lah dapat lebih dari 100 anak

Atika Aula berkata...

peliknya la kan ~

s.y.a.r.q berkata...

adehhhhh...ade pulak camni. (-_-)" macam2 betol ler

elle mokhtar berkata...

can i share?thanks sekamar rindu...

cik wan berkata...

da mam pun masih lagik x sedo2 diri...ahahahha...patut die ni jd founder playboy china ni..

Nida berkata...

Nak tergelak pun ada baca kisah ni... macam-macam ragam manusia yang ada...

aku budak klang berkata...

ehmmm...dah tak ada benda nak buat la tu....

Yatie Awang berkata...

adoiii...macam2 manusia ni..

Edy Fee berkata...

ayoo ape ke pelik..dh mati pon nak pelik permintaan

dkama berkata...

wasiat dengan maksiat dah dekat bunyinya... haha...


PEACE..

Gentleman Frog berkata...

Salam,

Dahshat sungguh... nauzubillah..






Blog GF sudah berpindah:

http://toadjitsu.blogspot.com/

Bulan Syurga Firdaus berkata...

alamak adoiiyaiii mcm ni pn ade ye...Allah....

Sekamar Rindu berkata...

Bulan Syurga Firdaus,


org bukan islam..biasa laa..

Sekamar Rindu berkata...

Gentleman Frog,

mcm2 dalam dunia skrg ni..

Sekamar Rindu berkata...

dkama,

aaah..dah dekat2 dah tu bro..:)

Sekamar Rindu berkata...

Edy Fee,

tu laa tuuu.

Sekamar Rindu berkata...

Yatie Awang,

manusia yg mcmw3 ragam..

Sekamar Rindu berkata...

aku budak klang,

entah laa..pelik2 saja dunia skrg ni

Sekamar Rindu berkata...

Azie Azman,

memang memalukan..

Sekamar Rindu berkata...

bonda dadif aka akish,

memang gilossss tak leh blah..

Sekamar Rindu berkata...

Mizz ErMa,

aah..sangat memalukan..

Sekamar Rindu berkata...

CintaZulaikha,

nasib baik org bukan Islam..kalau org Islam buat mcm tu..parah la

Sekamar Rindu berkata...

cik Kartun,

tu laaa tuu

Sekamar Rindu berkata...

CikGu Ma,

tak pelik..

Sekamar Rindu berkata...

sugar2 kapas strawberry,

terima kasih..sugar.

Sekamar Rindu berkata...

Atika Aula,

sangat pelik atika..mati pun nak menggatal lagi..

Sekamar Rindu berkata...

s.y.a.r.q,

memang tak betul..

Sekamar Rindu berkata...

elle mokhtar,

can..:))

Sekamar Rindu berkata...

cik wan,

memang tak sedar diri..

Sekamar Rindu berkata...

kak Nida,

memang pelik2..la skrg ni kak nida..

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy