Rabu, 14 Disember 2011

Bila Blog Buat Hal...

Saya tak tahu sama ada entri ni berjaya di publish atau pun tak..yang keluar di bahagian catatan ini hanyalah.."Types Errors : Cannot read property content windows of underfine"


adakah masalah teknikal? adakah virus? saya pun tak tahu......

30 ulasan:

eita berkata...

net bermasalah kot...

3no gr33ny berkata...

hamba juga pernah alami..mngkin masalah internet tu

CintaZulaikha berkata...

dah 2 kali saya kena jugak..pastu ok balik lah..seb baik..

FatinFirdaus berkata...

masalah yg sama.. geram je.. ~_~

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

saya dr kul 8 tadi nk baut n3 tapi ayat dia xleh centre,xleh besarkan,xleh kaler font tk tau kenapa pendek kata takleh klik bahagian atas tu...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

saya dr kul 8 tadi nk baut n3 tapi ayat dia xleh centre,xleh besarkan,xleh kaler font tk tau kenapa pendek kata takleh klik bahagian atas tu...

cik ayuni berkata...

yapp, rasenye mslh internet je tu..
yuni penah kena..kejap je tu..dont worry..

maszull berkata...

assalamualaikum sekamar rindu...masalah internet kot moga cptlah masalah tu berlalukn...:)

cik Kartun berkata...

dapat dibaca :D

amniey91 berkata...

mayb...masalah line tu yg jeles xnak bg SR brblogging..hihi..:D

sugar2 kapas strawberry berkata...

masih boleh dibaca :)

Faarihin berkata...

blogspot tengah di upgradekan kut..

Semanis Rindu berkata...

emmm....macam gitu eh....ooo..yea ke...ok ok...
(hehehe, budak baru blaja la katakan, huhuhu - byk yg tak tahu lagi)

Sekamar Rindu berkata...

Semanis Rindu,

saya pun budak baru belajar juga..

Sekamar Rindu berkata...

eita,

mungkin la tu...hingga sekarang masih belum ok blogspot tu

Sekamar Rindu berkata...

3no gr33ny

mungkin juga tu

Sekamar Rindu berkata...

CintaZulaikha,

nasib baik....alhamdulillah kak..

Sekamar Rindu berkata...

FatinFirdaus,

ooo kena juga..??

Sekamar Rindu berkata...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿,

saya pun hadapi hal yg sama..

Sekamar Rindu berkata...

cik ayuni,

mungkin masalah internet ni..sabar je la..

Sekamar Rindu berkata...

maszull,

walaikummusalam...kak..

mungkin masalah internet ni..

Sekamar Rindu berkata...

cik Kartun,

hehe dapat baca ok la..:)

Sekamar Rindu berkata...

amniey91,

heheh..ya laaa tuuu agaknya.:)

Sekamar Rindu berkata...

sugar2 kapas strawberry,

alhamdullillah....masih boleh baca..

Sekamar Rindu berkata...

Faarihin,

mungkin juga ni faarahin..

Sekamar Rindu berkata...

terima kasih atas komen2 sahabat2 saya..

Semanis Rindu berkata...

aik...yea ke baru belajar...nampak gaya macam senior dah...huhuhu =))
(tunjuk ajar ku sifu)

Sekamar Rindu berkata...

Semanis Rindu,

saya pun budak baru belajar juga..

**::CIKNUURUL::** berkata...

cikgu, sy pun selalu gak jadi macam tu,..tapi bile view blog, okay je,.xde masalah pun,.hehe,.saje mengade la tu kot,.hihi,.

Semanis Rindu berkata...

=))

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy