Khamis, 15 Disember 2011

[ Gambar ] Inilah Lelaki Yang Berumur 30 tahun Yang Hisap Punting Dan Pakai Pampers Macam Bayi






Usia lelaki yang bernama Stanley Thornton ini sudah 30 tahun, tetapi lelaki dewasa ini masih memakai pampers, hisap punting, minum di botol susu, makan disuapi dan tidur di katil bayi. Lelaki yang senang diperlakukan seperti bayi ini ternyata mengalami paraphilic infantilism.

Paraphilic infantilism adalah keadaan seseorang yang memiliki keinginan untuk menggunakan pampers dan diperlakukan seperti bayi. Beberapa orang yang memiliki kecintaan terhadap pampers dikenal sebagai diaper lovers (DLs).

Sedangkan orang yang menikmati diperlakukan seperti bayi tapi tidak memiliki hasrat seksual dikenal dengan bayi dewasa (Adult babies/AB). Umumnya DLs dan AB tidak memiliki hasrat seksual terhadap anak-anak.

Dorongan ingin diperlakukan sebagai bayi ini biasanya muncul saat berusia 5-15 tahun dan majoriti adalah heteroseksual. Kerana fantasi ini tidak berbahaya, maka orang dengan infantilitis jarang mencari bantuan medik.

Keadaan inilah yang dialami lelaki yang berasal California Amerika itu hingga dia dipanggil Adult Baby. Thornton selalu ingin diperlakukan seperti bayi iaitu menggunakan pampers, minum dari botol bahkan tidur di katil bayi. Thornton mencari keselesaan dengan diperlakukan seperti bayi.

Ia memiliki kehidupan ‘bayi dewasa’ di apartmentnya di California dengan membangun katil bayi raksasa, menghabiskan hari-harinya dengan bermain lego sambil menghisap punting serta minum dari botol dan selalu disuapi saat makan oleh Sandra Diaz yang bertindak seperti ‘ibunya’ yang dibayar sebagai pengasuh.

Saat berusia 13 tahun Thornton seringkali mengompol, dan ia mulai kembali ke masa kanak-kanak saat berusia 14 tahun yang selalu menginginkan kenyamanan masa bayi seperti mainan, tempat tidur dan menggunakan dot. Saat ia berusia 20 tahun sampai sekarang ia masih memakai pampers setiap hari.

Pada tahun 2000, ia mulai mencari ‘ibu’ di website dan tempat dimana ia bioleh membeli pampers Setiap pagi sang pengasuhnya akan membangunkannya dari b tidur yang sekelilingnya penuh mainan warna-warni.

“Saya suka tempat itu sangat bahagia dan mudah, ketika masuk ke dalamnya maka saya merasa seperti bayi,” ujar Thornton, seperti dikutip dari Dailymail, Selasa (9/8/2011).

Keadaan yang dialami oleh Thornton biasanya terjadi sebagai kepuasan seksual, tapi hal yang dialami oleh Thornton berbeza kerana ia menemukan kebahagiaan dan tidak memiliki hasrat seksual terhadap anak-anak.

“saya ingin diperlakukan sebagai bayi hanya untuk mendapatkan cinta, kasih sayang dan keselesaan, hanya untuk kembali ke masa-masa saya dijaga dengan baik,” ungkapnya.




p/s..ada yg teringin nak jadi baby juga ke.?

73 ulasan:

CETUSAN SEIKHLAS RASA berkata...

Hah!!! hahahahahahahaha ( tu reaksi bila masuk ke blog ni tadi )

Sekamar Rindu berkata...

CETUSAN SEIKHLAS RASA,

nampak mcm kelakar je kan?..hehe

qurratun 'ain berkata...

assalamualaikum..


syukran juga follow belog ana..

jazakallah khairan kathira...

Nida berkata...

adeiiii.. penyakit macam ni pun ada ke.. mesti penat pengasuh nak melayan dia..

Dda Ly berkata...

:) mcm² ragam dlm dunia..hehe

akubest501 berkata...

ada jugak manusia macam ni yer....hehehe

deqla manjew berkata...

die yg nk jd mcm tu ke? suke dimanjekan kot...hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ berkata...

assalam..tq sudi singgah ke BSB.jemput dtg lagi.

MamaEma berkata...

salam...terima kasih dtg ke blog ema..salam kenalan..

cam pelik pun ada..

aku budak klang berkata...

hehehe...susah nak ckp

maszull berkata...

assalamualaikum sekamar rindu...mcm2 skg ni kan ....dah tua nak jadi baby plak sbb nak dpt perhatian rupanya...:)

Semanis Rindu berkata...

emmm....sayang sia-sia menghabiskan masa sekadar 'baby' sahaja....sedangkan masih banyak nikmat yg Allah s.w.t nak beri peluang pada kita..

ieja amieja berkata...

macam2 ragam manusia ni kan..sapa la yg sanggup nak menjaga org mcm tu..bukan apa dia buat tu semua pun utk kepuasan semata..

CintaZulaikha berkata...

sindrom nih...

cik Kartun berkata...

huhh?? orang cm nie p0n ade kew?

G@D!z$ berkata...

hehee...lawak je...

LadyBird berkata...

kasihannye dia..
xkan sampai bila2 nak jadi baby kan..

emy zulaiha berkata...

haha teringin gak nak jadi baby..org manje2 kan je..tp pakai pampers blk tue mcm taak je,..haha :)

Farah Shamsudin berkata...

huhu... bila baca dah tersenyum2..

KaK LimAh Si SupiR berkata...

erkkkk..kesian dye..ad penyakit, bkn saje2 :P

Mizz ErMa berkata...

sy, sy! hehe best ape jadi baby..disayangi setiap insan..=D

eita berkata...

ada jugak orang macam ni..
tapi cute je

ch!natsu berkata...

i was wondering..
klula chin tringin nak jd cmtue ada ke yg nak layan?
silap2 org bg tangan.. kekeke~

Qil_H0shi berkata...

haha.,pelik2 org zmn skrng :)

Amanina berkata...

Salam..

dh boleh jd bpak budak mcm ni lg :)

KhilafIni berkata...

cian kat dia...agak pelik gak la...macam2 manusia orang ada...variasi..

amniey91 berkata...

assalamualaikum..
haha...cm lawak je..adoi,harap2 la SR bukan cmni..hahaha..lau x kesian kat pengasuh nak jaga..:D

anyway,cik Am berbalas kunjungan ye..nice info..:D

sky se7en design berkata...

salam singgah=)
http://skysevendesign.blogspot.com/

aReLaN berkata...

salam perkenalan.membalas ziarah n follow balik.huhuhu...pergh..dh umur 30 pn cmtu.adoiyaii

**::CIKNUURUL::** berkata...

assalam,.

klakar,.haha,.aduyaii,.ade gak org camni,.

littledolphin berkata...

wow ada jugak kes macam ni.tak sangka!

Cikgu Ma berkata...

x nak try, nnt x leh kawen...hehe

nasha sanza berkata...

macam2 dunia nie..

Scarlett O'Hara berkata...

First time dengar pasal syndrom ni.

lyza berkata...

Salam perkenalan..
Penah tgk documentari pasal menda nie.. mmg kelakar rasanya..tp itu le kebahagian utk dorang.. :D

Terima kasih sudi singgah n follow blog saya..follow sini juga..:)

sissyira berkata...

salam...

terima kasih kerana masih sudi menziarah blog y telah lama sy tinggalkan.. tq atas takziah itu.. ayah SR mcm mana? masih seperti dulu atau sudah semakin sembuh? harap semuanya bertambah baik....

saya sihat je...sy harap SR pun begitu juga...

Prettywrite berkata...

laa..kesiannya dia tak dapat rasa nikmat jadi orang dewasa..huhu

Sekamar Rindu berkata...

Prettywrite,

masalahnya lelaki ni bila time balik rumah saja dia jadi mcm baby..kat luar rumah ok..:)

Sekamar Rindu berkata...

sissyira,

terima kasih juga singgah komen di sini..

alfatihah buat arwah awak..

Sekamar Rindu berkata...

lyza,

salam perkenalan juga...tq sudi komen di sini...

Sekamar Rindu berkata...

Scarlett O'Hara,

saya pun sama.. syndrom ni sungguh pelik dan jarang2 berlaku ni..

Sekamar Rindu berkata...

nasha sanza,

memang mcm2...

Sekamar Rindu berkata...

Cikgu Ma,

hehehe..memang akan menyusahkan si isteri kalau kwin..:)

Sekamar Rindu berkata...

qurratun 'ain,

walaikummusalam..terima kasih folo blog saya ni.:)

Sekamar Rindu berkata...

kak Nida

ada..heheh..penyakit yg sungguh pelik dan ajaib..:)

Sekamar Rindu berkata...

Dda Ly,

sungguh pelik sekali..

Sekamar Rindu berkata...

akubest501,

ada...

Sekamar Rindu berkata...

deqla manjew,

heeh..suka la tu dimanjakan tu..:))

Sekamar Rindu berkata...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ,

terima kasih juga kerana sudi singgah komen sini

Sekamar Rindu berkata...

MamaEma,

sama-sama...terima kasih juga kerana sudi komen di sini..

Sekamar Rindu berkata...

aku budak klang,

saya pun rasa mcm tu..:)

Sekamar Rindu berkata...

walaikummusalam mama maszull,

tu la tu dah tua2 pun ada hati nak jadi baby..tak puas masa kecik la tu..hehe

Sekamar Rindu berkata...

Semanis Rindu,

sia-sia saja nak jadi baby tua...ish

Sekamar Rindu berkata...

ieja amieja.,

memang mcm2 ragam manusia yg pelik2 sekrang ni..

Sekamar Rindu berkata...

CintaZulaikha

sindrom kepelikan yg melanda ni puan..

Sekamar Rindu berkata...

cik Kartun,

ada..:)))

Sekamar Rindu berkata...

G@D!z$,

lawk yg ssungguh sadis...pelikkk.

Sekamar Rindu berkata...

LadyBird,

sungguh kesian kan??

tak tahulah sampai bila lelaki ni nak jadi baby..ish

Sekamar Rindu berkata...

emy zulaiha,

teringin juga ke..? hehe

Sekamar Rindu berkata...

Farah Shamsudin,


heheh.senyum tanda gelihati la tuu

Sekamar Rindu berkata...

KaK LimAh Si SupiR,

memang kak limah dia ada penyakit..
sungguh kesian..

Sekamar Rindu berkata...

Mizz ErMa,

hehe sungguh best..jadi baby ni..

Sekamar Rindu berkata...

eita,

hehe..memang cute...

Sekamar Rindu berkata...

ch!natsu,

hehe..kena fikir byk kali dulu..:)

Sekamar Rindu berkata...

Qil_H0shi,

memang sungguh pelik..

Sekamar Rindu berkata...

Amanina,

dah boleh jadi bapak budak dah ni..
hehe

Sekamar Rindu berkata...

KhilafIni,

memang cian kan kat lelaki ni...

Sekamar Rindu berkata...

amniey91,

walaikummusalam...

memang lawak pun rasa..tapi lelaki ini ada sindrom bila balik rumah nak jadi baby..tak balik tak pe

Sekamar Rindu berkata...

sky se7en design,

terima kasih..

Sekamar Rindu berkata...

aReLaN,

salam perkenalan....tq singgah komen di sini..

Sekamar Rindu berkata...

*::CIKNUURUL,

walaikummusalam..terima kasih pada cik nurul..:)

Sekamar Rindu berkata...

littledolphin,

ada...:)))

Sekamar Rindu berkata...

terima kasih atas komen2 para sahabat yg entri ini...:)

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy