Khamis, 8 Disember 2011

Wanita Ini Melahirkan Anak Dengan Ditemani 2 Orang Kekasih Hatinya..Melahirkan di dalam air (waterbirth) sudah mulai banyak dilakukan oleh ibu hamil untuk mengurangi rasa sakit. Tapi hebatnya, seorang wanita di California melahirkan anak di dalam air dengan ditemani dua orang lelaki, yang keduanya merupakan kekasihnya.

Jaiya Ma (34 tahun) telah hidup berdua dengan seorang lelaki Jon Hanauer (49 tahun) selama 6 tahun. Hubungan mereka sangat terbuka, mereka benar-benar boleh jujur dan memberitahu satu sama lain jika tertarik pada orang lain.


Jaiya pernah tertarik dengan lelaki lain yang lebih muda, namun ia dikhianati. Jon merasa sangat bersalah kerana tak mampu melindungi Jaiya. Saking cintanya, ia juga mendesak Jaiya untuk bertemu dengan lelaki lain.

Tak lama kemudian, Jaiya bertemu dengan Ian Ferguson (44 tahun). Jon ikut bahagia dengan hubungan tersebut. Mereka pun menjalani kehidupan polyamorous (hidup dengan lebih dari 1 pasangan intim).


Jaiya hamil dari Ian, lelaki yang berprofesi sebagai furniture designer. Meskipun bukan anaknya, Jon ternyata juga mendukung kehamilan Jaiya bahkan dua lelaki tersebut menemani Jaiya dalam proses melahirkan anak yang dilakukan di dalam air (waterbirth).

Untuk menyambut kelahiran Jaiya, mereka bertiga mengambil kelas khusus untuk mempersiapkan persalinan di rumah. Jaiya pun melahirkan hanya dibantu oleh dua orang kekasihnya.

Pada 23 March 2009, lahirnya Eamon, putera dari Jaiya dan Ian. Dalam proses persalinan tersebut, Jaiya, Ian dan Jon semua berada di kolam bersalinan.

"Itu adalah pengalaman yang luar biasa. Ia memegang saya, sementara Eamon lahir dan Jon berada di sisi tab mandi. Ketika ia keluar, Jon memotong tali pusarnya dan kami bertiga menangis," jelas Jaiya Ma, seperti dilansir Dailymail, Khamis (8/12/2011).p/s:.....1 orang anak dengan 2 orang bapa.
sumber:9 ulasan:

KuNanGKuNanG berkata...

camni pun boleh...???

dkama berkata...

ikut la perangai kambing... hahaha...


PEACE..

AkuTracy berkata...

ish..ish...tlebih open minded pulak nih...

konde berkata...

ko mau ya....


Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM100, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

sugar2 kapas strawberry berkata...

mcm tak bertamadun je

Jalanan Hamba berkata...

Anak tu anak siapa lak? tak kan nak dikira anak syarikat he he... tak usah ikut le perangai orang kafir tu...

CikGu Ma berkata...

ish..ish..nampak sangat anak ******

CikGu Ma berkata...

ish..ish..nampak sangat anak ******

ibh berkata...

Iskh!!..iskh!..macam-macam ja

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy