Isnin, 31 Januari 2011

[ gambar ] gadis remaja melayu yang terlampau...

dasat betul.....bertudung pulak tu membuat isyarat lucah mcm ni


budak sekolah bergaya seksi

nak buat apa ni?




tak mahu cerita banyak..biarlah gambar menceritakan segalanya.....



sumber: 0h tidak



[ gambar ] gadis 16 tahun jual dara.....


Remaja 16 tahun, daripada Newry, Ireland Utara, telah mengiklan di Gumtree bersama-sama dengan jualan barang-barang dan perabot terpakai.

Di bawah tajuk “Dara Untuk Dijula,” gadis yang dirahsiakan namanya, berkata tubuh badannya “untuk pembida tertinggi”.

Remaja ini antara salah seorang daripada jumlah wanita yang semakin meningkat bilangannya meletakkan 'dara' mereka untuk dijual bagi membayar kos pendidikan mereka, ia dipercayai antara paling muda setakat ini.

Dia mendakwa dia memerlukan wang untuk menghadiri kelas-kelas seni sendiri dan lanjut ke universiti.

Bekas pelajar sekolah perempuan Katolik meletakkan iklan sejak dua minggu lepas, dan dihujani dengan tawaran-tawaran untuk membelinya.

Seorang pemberita daripada Sunday Life, akhbar tabloid, pergi mendapatkan maklumat dengan menyamar sebagai seorang ahli perniagaan kaya.

Dia menawarkan gadis itu £3,000 (RM16,414), yang dia persetujui sebelum memberitahu butiran untuk transaksi.

Akhbar itu mendakwa dia "barraged" wartawan dengan satu teks mesej, termasuk menggambarkan siapa dirinya.

Ia tertulis: "Saya 17 tahun hujung bulan, tetapi saya kelihatan lebih tua. Saya tinggi, ukuran dada saiz 36D, rambut berwarna cokelat perang. Saya sebenarnya mempunyai tiga tempat tindik.”

Dia kemudian menambah: “Saya sebenarnya hanya boleh melakukannya pada hari Sabtu. Adakah anda mahu saya semalaman ? Secara tepatnya apakah yang anda mahu saya lakukan?

“Dan saya memerlukan wang tunai dibayar dahulu sebelum melakukan seks. Saya tidak mahu tertipu. Dan mungkin perlu minum dengan banyak (arak) sebelum melakukannya jika tidak saya akan berasa malu, OK?”

Gadis itu menghantar sekeping gambar pasportnya bagi membuktikan umurnya malah menaikkan tawaran kepada £6,000 (RM32,829) kononnya mendakwa ada ahli-ahli perniagaan lain telah menjanjikan £5,000 (RM27,358).

Wartawan itu telah cuba mendesak remaja itu berkali-kali untuk bertemu, sebelum akhirnya bertemu bagi membincangkan aturan seterusnya.

Perbualan selama 35 minit telah dirakamkan.Dia memesan segelas air sebelum menjelaskan: “Saya biasanya mendapatkan wang saku. Iaitu kira-kira £10(RM55) seminggu, tetapi saya tidak mendapatnya lagi sekarang.

“Saya pernah bekerja di sebuah kedai dan pergi untuk temuduga pekerjaan di kedai lain, tetapi hakikatnya saya tidak menyukainya.”

Dia menambah bahawa dia memerlukan wang untuk membeli bekalan-bekalan bagi kursus seninya, serta mahu pergi melanjutkan pelajaran ke universiti.

Akhirnya ia memutuskan untuk menjual 'dara' bagi tujuan pendidikannya.

Dia berkata akan mengaturkan pertemuan 'selanjutnya' di sebuah hotel, tetapi menambah dia perlu pulang ke rumah lebih awal iaitu 11pm.

Selepas wartawan itu mendedahkan identitinya yang sebenar di dalam satu panggilan akhirnya gadis mendakwa iklan hanyalah "satu jenaka".



..jangan ada gadis melayu yang buat mcm ni ya..!

[ gambar ] gadis mengeluarkan air mata darah...

Twinkle Diwedi

Inilah gadis yang telah menggemparkan para doktor kerana beliau dengan spontan 'berdarah' daripada liang-liang romanya sehingga 50 kali sehari.

Twinkle Dwivedi, 14 tahun mengalami gangguan aneh apabila dia kehilangan darah melalui kulitnya tanpa dipotong atau digores.

Dr George Buchanan, seorang ahli hematologi dari British telah mengembara ke India untuk mengkaji kes yang mengejutkan.

Remaja daripada Lucknar, Uttar Pradesh, telah menderita 'pendarahan' sehingga 50 kali sehari ini sejak tiga tahun lalu.

Beliau berkata: "Saya mengeluarkan darah daripada mata saya, tangan saya, kepala saya, dan dari merata tempat. Daripada telinga saya dan juga hidung.

"Ia tidak menyakitkan tetapi ia membuat saya keletihan dan kadang-kadang saya juga sakit kepala."

Dr Buchanan, seorang pakar darah pediatrik Amerika, melawat keluarga Twinkle di Jaslok Hospital,Mumbai di mana dia memantau pendarahannya.

Katanya: "Saya tidak pernah melihat satu kes seseorang yang mengalami pendarahan spontan daripada kulit kepala mereka atau tapak tangan mereka. Atau membaca mengenai penyakit ini dalam sejarah perubatan.

"Tetapi saya tidak melihat sebarang luka-luka atau lebam pada anggota badannya."

Dr Buchanan dan pasukannya menjalankan satu siri ujian termasuk memotong kulit Twinkle untuk mengira kadar masa bagaimana cepatnya pendarahan dapat dihentikan.

Ujian-ujian menunjukkan dia mungkin mengalami gangguan pembekuan darah, ini bermakna platelet darahnya tidak bertaut dengan betul. Bagaimanapun ia tidak mencukupi bagi menerangkan masalah pendarahan spontan.

Dr Buchanan juga menyiasat samada Twinkle atau ibunya yang menjadi penyebab berlakunya pendarahan.

Twinkle, seorang Hindu, berkata: "Saya bukan sengaja mahukan ini. Mengapa saya mahu membuat diri saya berdarah?

"Saya tidak mahu jadi begini. Saya mahu bersekolah dan mempunyai satu kehidupan yang normal."

Gadis malang ini telah meninggalkan sekurang-kurangnya dua tahun persekolahan selepas dua sekolah melarangnya daripada bersekolah disebabkan oleh masalah pendarahannya itu.



"sekamar rindu gila follower ke..? sangat pedas kata-kata ini....tetapi saya maafkan awak dunia akhirat..!



salam petang semua..... sebelum saya meneruskan entri ini terlebih dahulu saya memohon maaf jika entri ini menyinggung hati rakan-rakan semua. petang ini saya nak luahkan perasaan sikit berkaitan dengan komen seseorang yang singgah di blog saya..

"Sekamar Rindu ini Gila Follower ke? ..singgah blog orang sebut..." salam..singgah petang sambil follow blog awak.....***** 10000 ....( kononnya ada yang tak suka cara saya menyebut nombor-nombor yang berkenaan. Untuk makluman semua... Menyebut spt itu adalah cara saya yang saya amalkan sejak saya mengenal dunia blog lagi..kenapa sekarang ada insan yang tidak senang dengan komen saya yang beberapa ayat tu?... apa yang salahnya dengan nombor2 yang saya tulis tu.....itu hanyalah sekadar nombor...( bukan mencarut..atau menghina pemilik blog yang saya singgah..)

Buat pengetahuan anda semua...


Saya Blogwalking (BW) 300 blog dalam sehari...tulah hobi saya.. sambil-sambil baca blog orang lain tu..sebenarnya ada banyak benda yang saya pelajari..pelbagai kisah, yang menarik untuk dijadikan panduan oleh saya...selepas membaca entri di blog-blog sahabat saya akan follow blog dia orang. dan sebagai gaya saya..mcm tulah ayat-ayat saya...

  • Setiap blogger ada cara yang tersendiri.. sama ada dari segi cara peyampaian..dari segi gaya berintreksi sesama blogger yang lain..inilah cara saya...
  • Saya menjadi blogger bukanlah untuk mengejar apa2. glamour jauh sekali untuk mencari FOLLOWER yang ramai... ( KENAPA BLOG ORANG LAIN YANG FOLLOWER YANG JAUH LEBIH BANYAK MELEBIHI 10,000 TIDAK MENJADI ISU? MENGAPA SAYA DIHINA SEBEGINI RUPA?
  • Semua blog yang saya follow saya akan masukkan dalam sistem yang memudahkan saya untuk membuat apa2 rujukan selepas saya follow.. Sebagai contoh Blog A adalah follower ke 901..dia follow blog Sekamar Rindu pada 26hb Disember 2010.. semua ada rekod.. jadi nombor yang saya tulis itulah adalah rujukan saya..
  • Saya tidak pernah meyuruh pemilik blog yang saya follow.., follow blog saya....sepanjang saya menjadi blogger tak penah terkeluar satu pun ayat...yang menyuruh pemilik blog yang saya folow blog saya..nak folo ..tak pe..tak nak folo pun tak pe....yang dah follo nak unfollow pun tak apa..TAK ADA PAKSAAN..!
  • Sepanjang saya jadi blogger tak satu pun ada ayat-ayat yang kasar..sama ada dalam bentuk guruan dan yang lain-lain ( berdasarkan pengamatan saya secara sedar) jika ada saya terkasar bahasa, yang mungkin secara saya tidak perasan, saya menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf...
  • Seperti yang saya nyatakan blogging adalah hobi saya..selepas penat lelah sepanjang hari mendidik manusia agar menjadi insan yang berguna..di sinilah tempat saya untuk melepaskan segala tekanan/penat lelah...tetapi sebagai manusia kadang2 kita semua ada perasaan..ada juga rasa kecewa apabila dikatakan mcm-mcm..
  • Sebelum ini, ada yang komen yang dengan menuduh blog saya ni sudah dijual kepada orang lain gara-gara cara penulisan saya dah berbeza katanya...wah..sampai mcm tu sekali ada yang perasaan...Buat pengetahuan semua..blog ini masih kekal pemiliknya.. tak dijual kepada sesiapa pun..dan satu lagi...untuk sekadar bertanya..berapa sen blog saya ni laku kalau dijual? saya tidak pernah terfikir ada yang komen mcm tu...
  • Akhir sekali saya..sekali lagi memohon maaf kepada setiap sahabat2 blogger saya..seandainya saya ada membuat sebarang kesalahan..sebagai seorang hamba Allah swt yang serba kekurangan..saya tak terlepas daripada membuat salah dan silap..
  • kepada yang menyatakan saya gila follower tu...saya maafkan awak dunia akhirat..
  • dulu saya dah padam blog gara-gara komen2 yang sebegini...saya harap perkara lalu tidak berulang..

terima kasih banyak..

rindu yang jauh


entah kepada siapa..
ku beri khabar gembira
bahawa kau jauh tak tersentuh
sungguh rinduku sungguh

ku selalu menyimpan sejuta rindu
walaupun jauh..





[ gambar ] nama jalan yang sangat-sangat memalukan




jalan yang sebetulnya.. JALAN PANTAI...entah siapa lak di akhir huruf I tu dibuat huruf "T"... sesiapa yang melalui jalan ini mesti menggeleng2 kan kepala...ataupun menggaru2 kepala yang tak gatal.....pening memikirkan budak2 sekarang yang terlebih pandai..


memalukan..!




Ahad, 30 Januari 2011

[ gambar ] bila road tax tamat tahun 5011....bestnyaaa



apa perasaan anda jika Road Tax kete anda tamat tempoh tahun 5011?? best kan... 7 keturunan pun tak perlu nak bayar road tax..

malah kalau kete Camry tu entah2 dah tinggal besi buruk ala agaknya... ataupun dah lenyap..


sumber : ok tidak


.

[ gambar scan] bayi dalam perut tunjuk isyarat bagus kepada ibunya

Ujian imbasan pada minggu ke 20.


Marie Boswell

Bakal ibu Marie Boswell mendapat satu petanda bayinya sedang dalam keadaan yang baik - satu isyarat ibu jari ke atas dari dalam rahimnya.

Dia terkejut apabila melihat mesek "OK" dari anak lelaki yang belum lahir ketika melakukan imbasan pada minggu ke 20.

Marie, 35 daripada Manchester, berkata: "Kami tidak dapat mempercayainya. Ibu jarinya sungguh jelas."

Dia dan pasangannya James Evans, 41, mendapat isyarat tanda selamat daripada bayi mereka semasa pemeriksaan kesihatan dan menjangkakan akan melahirkan bayi itu pada bulan September.

Sonographer Gerry Jackson daripada Hospital Wythenshawe berkata: "Ia sangat luar biasa untuk melihat ibu jari dengan sangat jelas.
"




[ gambar ] Lelaki Hamil dan akan melahirkan anak tak lama lagi..

inilah bayinya


lelaki yang hamil

Ini pasangan Scott dan Thomas Moore tetap berusaha agar perhubungan cinta mereka berakhir dengan kegembiraan. Scott Moore, merupakan lelaki kedua dalam dunia ini yang hamil dan dijangka melahirkannya pada bulan depan.

'Kami tahu masyarakat mengkritik kami tetapi kami bahagia dan tidak berasa malu,' katanya.

Scott (dilahirkan sebagai Jessica), mula mengambil hormon lelaki dan mebuat pembedahan membuang payudaranya berukuran 36E ketika berumur 16 tahun.



[ gambar ] Cara Berkesan Kawal Pemandu Bas..Mesti Tak ada Kemalangan Punyaa



Sebuah syarikat bas di China telah melancarkan satu kempen baru 'memandu dengan selamat' - dengan menggantung mangkuk besar berisi air di sebelah pemandu bas.

Longxiang Public Bus Company di Changsha, wilayah Hunan, berkata pemandu-pemandu mesti memandu dengan cermat untuk menghindari air daripada tertumpah.

Pemandu-pemandu bas dikehendaki memastikan mangkuk berisi air itu masih penuh apabila mereka menamatkan trip perjalanan mereka, menurut laopran Xiaoxiang Morning Post.
Dan syarikat memberi amaran kepada pemandu mereka melalui pemantauan daripada CCTV itu yang akan dikaji untuk memastikan mereka tidak menipu dengan menambah mangkuk dengan air.

"Penumpang-penumpang sering merungut pemandu bas sering menekan brek dengan mengejut dan pemanduan yang teruk membuatkan mereka benar-benar tidak selesa pada di dalam bas," menurut seorang jurucakap syarikat.

"Mangkuk-mangkuk yang tergantung berisi air akan mengurangkan tindakan mereka daripada membuat permulaan perjalanan dengan mengejut, membrek secara tiba-tiba atau membuat pusingan bas dengan kasar."


boleh dilakukan di Malaysia tak..???

[ gambar ] kekasih nikah lain...lelaki ini nekad potong alat sulitnya..



Cilacap, CyberNews. Seorang pemuda yang putus cinta bertindak nekatd memotong alat kelaminnya sampai putus, sehingga harus menjalani rawatan intensif di Rumah Sakit Umum Daerah Cilacap, Jawa Tengah.

Saat ditemui wartawan, Isnin lalu, Direktur RSUD Cilacap, Sugeng Budi Susanto, mengesahkan ada seorang pemuda yang kini masih dalam rawatan pihaknya di Ruang Bougenvile, setelah memotong alat kelaminnya sendiri.

"Kami kini berupaya menyembuhkan luka yang diderita pemuda tersebut," katanya.

Menurutnya , jika tidak ditangani segera, maka luka yang diderita remaja ini boleh mengakibatkan bencana.

Namun demikian, Budi tidak bersedia menjelaskan kronologi kejadian nekad itu. Ia juga menolak memberitahu identiti pesakit dengan alasan kod etika kedoktoran.

Budi mengatakan, kondisi pemuda tersebut saat ini masih tertekan, sehingga tidak mungkin untuk ditemui wartawan.

Walaupun demikian, dia sempat mempersilakan wartawan dengan diiringai petugas RSUD untuk bertemu keluarga mangsa.

"Kami tidak menghalang, silakan teman-teman wartawan lakukan bertemu pihak keluarganya. Siapa tahu mungkin ada yang mahu ditemubual," katanya.

Sementara itu, keluarga mangsa ketika ditemui wartawan tetap enggan menceritakan kronologi peristiwa yang berlaku.

Berdasarkan informasi yang terkumpul, pemuda itu berasal dari Kecamatan Bantarsari, Kabupaten Cilacap, Jawa Tengah, bertindak nekad memotong alat kelaminnya pada Khamis (25/3) setelah mendapat khabar bahawa kekasih hatinya telah menikahi dengan orang lain.

Keluarga yang mengetahui tindakan nekadnya berusaha memberi pertolongan. Akan tetapi, potongan alat kelamin remaja itu telah dicampak ke dalam sebuah perigi dan sehingga kini belum ditemui.



[ gambar ] wanita cukur bulu alat sulit semasa memandu..akibatnya kemalangan berlaku...

MEGAN MARIAH BARNES

FLORIDA, 8 Mac 2010,-- Pelanggaran dua buah kereta di Florida, Amerika berlaku kerana pemandunya cuba untuk mencukur bulu kemaluannya ketika sedang memandu.

Menurut laporan, Trooper Gary Dunick berkata dua kenderaan telah terbabit dalam kemalangan disebabkan wanita itu cuba untuk mencukur kawasan sulitnya, manakala bekas suaminya memegang stereng kenderaan.

Lalu keretanya merempuh belakang sebuah trak.

'Beliau berkata dia baru berjumpa teman lelakinya di Key West dan mahu bersedia untuk kedatangannya,' Dunick memberitahu Key West Citizen. 'Jika saya tidak berada di sana, saya tidak akan mempercayainya. Kira-kira 10 tahun lalu saya telah menahan seorang lelaki di tempat yang sama ... mempunyai tiga atau empat picagari melekat di lengannya. Ia menakjubkan dan saya berfikir, "Tiada akan ada yang lebih dahsyat daripada ini."

Tetapi saya silap...ini lebih dahsyat lagi.'

Dua penumpang wanita dalam trak hanya mengalami kecederaan kecil.

Wanita yang dikenali sebagai Megan Mariah Barnes, lesen memandunya telah dibatalkan selama lima tahun sehari sebelum nahas kerana disabitkan memandu di bawah pengaruh.

Dia sekarang menghadapi dakwaan kerana memandu dengan tanpa lesen, memandu dengan merbahaya, memandu tanpa insurans dan melarikan diri dari tempat kejadian yang menyebabkan kecederaan - kerana dia terus memandu sejauh setengah batu lagi selepas perlanggaran itu.



"balik rumah cukur laaaa..apa kes nak cukur bulu tu time memandu..????... atau bulu tu menganggu di saat memandu....entah laaa..ishh"

[ gambar ] Penutup Khas Alat Sulit Wanita Dicipta....


Para penumpang wanita kerap malu ketika melalui alat pengimbas X-ray. Ia kerana bahagian sensitif wanita iaitu puting payudara dapat kelihatan jelas. Namun kini masalah itu sudah dapat diselesaikan.

Sebuah perusahaan di Los Angeles berhasil menyelesaikan masalah pemeriksaan tubuh ini. Kaedahnya dengan mencipta alat penutup bahagian peribadi Anda.

Penutup ini boleh digunakan di bahagian tubuh yang sensitif yang dapat dilihat jika melalui mesin pengimbas.

Ia diperbuat daripada getah yang memiliki ketebalan dua milimeter yang disisipkan dalam pakaian dalam atau juga boleh ditempelkan pada bahagian luar.

“Hingga saat ini, masyarakat belum boleh menyuarakan ketidaksukaannya terhadap pengimbas tubuh yang mengganggu,”ujar jurucakap perusahaan Michael Luongo, seperti dilaporkan Orange, Selasa (3/7/2010).

“Penutup puting ini diperuntukkan kepada para penumpang pesawat bagi mendapatkan perlindungan yang cukup dari alat pengimbas tubuh. Penggunaan yang mudah akan membuat pemakainya merasa selesa,” lanjutnya.

Alat pengimbas tubuh, mengeluarkan 'imej bogel' para penumpang, disebabkan oleh gelombang elektromagnetik ketika mereka berdiri di depan alat itu.

Alat penutup tersebut sudah diuji di Bandar Manchester selama 12 bulan sementara 11 bandar lain di Amerika Syarikat akan mula menggunakan alat penutup tubuh itu dua tahun akan datang.




line yg sengal...

[Gambar ] Tatoo kat Zakar Untuk Menang Kereta.....macam-macam laaaaa



JERMAN - Andreas Muller, 39 tahun, sanggup membuat satu tindakan yang ekstrim demi untuk memenangi sebuah kereta - dengan membuat tatoo perkataan 'Mini' pada zakarnya.

Warga Jerman ini sanggup membuat tatoo yang agak menyakitkan selepas sebuah stesen radio mengumumkan satu pertandingan dimana hadiahnya adalah sebuah Mini Cooper berharga £20,000 (RM 98,000). Sesiapa yang sanggup melakukan lagak ngeri paling gila dan menarik akan memenangi kereta tersebut.

Tidak mengejutkan, tawaran Muller untuk membuat tatoo dengan nama pengeluar kereta tersebut pada zakarnya mengatasi senarai cadangan-cadangan gila yang lain.




bintang hatiku..



malam ini di lembaran malam..
abang terpandang bintang menulis kisahnya
dalam sejilid kelam
bintang indah sebagai tanda baca
tentang kalimat cinta tanpa akhir..
antara kita

malam demi malam kita lewati taburan kata..
sebuah perjalanan indah ke syurga..
cinta kita..

malam ini menjadi saksi
abang terlihat pancaran cahaya indah
kejujuran
penuh pengertian dan kasih sayang
sayanglah bintang berkilauan..
temani abang yang kesepian..



sayang...nampak tak di sana ..ada pantai berpasir..


sayang...nampak tak di sana ..ada pantai berpasir..

pantai berpasir adalah kanvas tanpa akhir..
di situ jejak-jejak kita tercetak..
menjadi beberapa baris sajak..

sayang...dengar tak laut germersik pada pasir..

mengeja jejak-jejak kita..
lalu membawanya ke samudera
di atas karang..
lidah ombak membaca sajak yang abang karang...
disaksikan ikan...ubur-ubur dan kerang..
nampak tak sayang?

sayang...lihat ombak sana menghempas pantai..
adalah aroma puisi cinta serta keluh kesah anak-anak ikan
yang masih lagi mengukir kenangan di dasar laut kelam
inilah kehidupan.....moga kita bersabar menghadapinya
biarlah tenang...



dugaan betimpa2....

kata yang berebut saat kutitipkan kata cinta



kata-kata saling berebut ketika ku tulis sajak cinta...
bimbang tidak menjadi sebahagian diksi
bila hati berbicara...

bila ku tulis tentang mata..
kata-kata tatapan, jelingan dan bening saling mengintip
kesempatan
lalu ku pilih air mata kerana tak tahan rengek tangisan..

bila ku tulis tentang bibir..
kecup, cium tersenyum riang merasa bakal dipilih
lalu ku pilih air liur, kerana tak tahan bisikan similir di telinga..

bila ku tulis tentang dada..
rasa mencengkam dalam jiwa..
lalu ku pilih debar..biar dada ini terus berdebar
saat ku menatap indah wajahmu..



[Gambar] Pasangan karnibal bunuh orang.. kemudian masak daging mangsa bunuh buat lauk..

nilah daging manusia yang habis dilapahnya



masih jelas kaki manusia yang dipotong


daging manusia yang telah digoreng


Oxana Domanskaya orang yang melakukan pembunuhan.

Alexander Novikov menjadi korban kannibalisme dari pasangan Oxana Domanskaya (34) dan Edward Shutov (36). Peristiwa sadis ini terjadi di Kota Makeevka Ukraine. Kejadian ini tebongkar ketika beberapa anak melintas di sebuah lorong-lorong dan melihat sepasang kaki manusia terkeluar dari celah lubang
.
Mereka kemudian melaporkannya ke polis. Dari hasil penyelidakan polis terungkap bahawa pasangan Oxana dan Edward mengundang Alexander Novikov untuk pesta makan di rumahnya. Kemudian mereka mabuk dan terjadi pertengkaran antara Alexander Novikov dengan Edward Shutov dan berakhir dengan terbunuhnya Novikov.

Pasangan tersebut kemudian berusaha menyingkirkan mayat Novikokv dengan memasak dan memakannya sebagian lagi dibuang ke dalam sebuah lubang.

Tragisnya lagi pasangan ini menyimpan daging dan organ dalam Alexander Novikov di peti sejuk. Polis menemukannya ketika memeriksa rumah mereka. Daging tersebut dikatakan akan dibuat untuk makan malam berikutnya.




credit : blogger borak kosong..** mohon izin saya copy entri ini ya..

Sabtu, 29 Januari 2011

[ gambar ] 2 jenis motor yang diharamkan di Malaysia

babi punya motor


mcm2 hal laa

yg ni lagi dasat


inilah dua jenis motor yang diharamkan oleh JPJ malaysia......




.......line..

[STICKY POST] teka teki dah ada pemenang....Tahniah kepada para pemenang..

teka teki dah ada pemenangnya.......tahniah kepada pemenang-pemenang ini...ada dua jwapan yang betul..hehe...kan senang je kan..

pemenang itu lah


dengan jawapanya:

jawapannya..

sebab payung tu mana leh gerak sendiri...dia mana ada kaki cam orang perempuan kan?? cuba kalo dia ada kaki..tak yah tunggu orang bawak keluar..dalam rumah pun dia dah gerak..hehehehe..


pemenang ke dua ialah..

blogger bidadari... ATEH QSHE

dengan jawapannya:

JAWAPNYA;''Kerana Payung Tidak Berkaki.'


juga terima kasih lepada blogger2 yang lain yang sudi memeriahkan teka teki ini.....





[ gambar ] awek muslimah yang cun....

kurang jelas...zooommm sikit..!



awek muslimah yang cun




saya hanya mampu tulis sikit ni saja....line slow..sangat......




...siapa punya kerja ni..?

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy