Rabu, 18 Januari 2012

bila lama tak update...ada yg dan unfolo blog sr ni...





sungguh agak lama tak update blog...sejak minggu ini banyak benda yg melanda diri saya ni...menghemtam segala perasaan..semua dirasa...terpaksa lupakan blog buat sementara waktu..kalau nak dipaparkan di sini pasti tidak mencukupi..sungguh menduga jiwa dan perasaan...

bila lama tak update...ada yg dah unfolo blog sr ni...tak mengapa...adat berblog mcm tulah...kawan datang dan pergi semua tu sudah lumrah kehidupan..walaupun tahun baru 2012 baru bermula, mcm2 dugaan dihadapi...sekarang ini dah 2 minggu berada di rumah masih belum dapat bertugas...



54 ulasan:

Kira Kekuri berkata...

samalah, kalau saya, fikiran berkecamuk..sya tinggalkan blog sya. huhu

telor power berkata...

i follow......ok ler setel kan hal yg pentingdulu, baru hapdet belog.

Cik tikah berkata...

so, kenalah rajin update :)

nasha sanza berkata...

memang betul tu..tiba2 kurang satu pulak yg follow so sad:(

Nida berkata...

Lama sungguh SR menyepi... rindu pula nak baca puisi dari sini..:)

ahsfantasy24 berkata...

semoga setiap dugaaan mampu diharungi
dengan tenang dalam cara yang terbaik :)

sYiRa LoKMaN berkata...

kenapa..sakit ke??

Cikgu Ma berkata...

salam...lama tak ziarah cni...ermmm, saya penah gak jadi camni...tak smpai 2 hari..follow pastu tarik diri...hehe..bese la tu kan...

tp saya tak kisah pun...sebab kejujuran dan keikhlasan tu penting dalam segala hal...

linda a.k.a ibusumaiyah berkata...

:)..welcome back....
it's ok...semoga tabah menghadapi dugaan-dugaan tersebut...

`Aine`Ainun* berkata...

erm...semoga urusan dipermudahkanNya=)

With Julia berkata...

Bykkan berdoa dan mohon kepada Allah agar dipermudahkan jln yg kita ambil...diam x bererti x follow...always be silent reader everyday...take care and happy new year sekamar rindu :)

cik Kartun berkata...

knp sr???
CK nak dtg bekunjung ari tuu, tapi google ckp blog sr dah remove..

Cik Yuyu berkata...

eh2! im not one of themmm :)

ieja amieja berkata...

sabar la ye dgn setiap dugaan yg mendatang..kwn blogger dtg silih berganti..bese r tu..

**::CIKNUURUL::** berkata...

Assalam, SR..

semoga dirahmati Allah selalu..

biasa la tu,.adat brblog,.org meninggalkan kita..blog sy tu pun tetibe ilang 3 fllowers,.wahh!diorang ingt sy dh xwjud kot,huhu..

xpela, bizi camne pun, xkan pernah terniat nk luputkn perasaan trhdap blog,.cumenye lmbt sket la nk update..^^

Stairway to heaven berkata...

~~hi apa khabar..kmana 'myorok ?...he3

Stairway to heaven berkata...

~~tapi tetanya2 jga..sakit ke?...Semoga sihat @ gembira hendaknya...Amin.

KaK LimAh Si SupiR berkata...

xpe laaa sr..kaklimah tuu p0n slalu jgk kne mcm tuu :P

*kaklimah x unfolo p0n ^_^

BONDA SAYANG berkata...

Salam,
Sabarlah wpun sabar tu x mudah... kak pun byk iduga..yg ptg Allah masih ada utk kita.

aku budak klang berkata...

rindu gak dgn SR ingatkan dah tak nak berblog lagi sebb masa saya jenguk blog ni dah macam kena padam je...alhmduliilah selamat kembali...biasalah SR dugaan hidup tapi kalau tak ada dugaan tak berseri lah hidup kita ni

muLan mia berkata...

walau hilang bribu batu...
saya sntiasa mnunggu nukilan kamu~


hidupbaik2

hani@debumelukut berkata...

dalam diam pun tetap ku singgah di sini..
tidak perlu berjejak kerana bila hati sudah suka, rindu pula bila tidak mengintai dari balik jendela..

belogkiter berkata...

saya masih ada :)

wida berkata...

sabarlah SR..
harap mood nak berblogging tu akan terus mekar..
sy pon skrg jarang dah update..

sissyira berkata...

salam...


sedih sampai eja menghentam pun typo tu cekgu...
sabarlah yea....

org x sudi nak buat mcm mana kan?

kenapa x mengajar? sr sakit or ayah yang sakit?

TiraPengemis berkata...

betul ke?
btw...tengs pnah tinggal link kt blog saya

Sekamar Rindu berkata...

Kira Kekuri,

terima kasih sudi singgah komen di blog sr

Sekamar Rindu berkata...

telor power,

terima kasih folo blog sr..tapi sr tak blog folo blog TP ..tak tahu kenapa..dah banyak kali cuba

Sekamar Rindu berkata...

Cik tikah,

ok..hehee

Sekamar Rindu berkata...

nasha sanza,

tak mengapa...tu hak masing2 kan?

Sekamar Rindu berkata...

kak Nida,

menyepi kerana banyak benda yg melanda diri ini..tq pada kak nida yg sudi singgah komen kat sini.

Sekamar Rindu berkata...

ahsfantasy24,

harap2 mcm tulah..semua harus ditempuhi dengan tabah...

Sekamar Rindu berkata...

sYiRa LoKMaN,

ya kurang sihat sikit..:)

Sekamar Rindu berkata...

Cikgu Ma,

saya pun tak kisah juga..siapa yg folo boleh folo..tak nak folo pun tak apa..

dalam banyak hal keikhlasan sangat penting..

Sekamar Rindu berkata...

linda a.k.a ibusumaiyah,

terima kasih..mcm2 yg saya lalui semuanya mematangkan kehidupan.

Sekamar Rindu berkata...

`Aine`Ainun*,

terima kasih...terima kasih banyak..

Sekamar Rindu berkata...

With Julia,

terima kasih With Julia..
semoga Allah swt mempermudahkan segala urusan..

Sekamar Rindu berkata...

cik Kartun,

ada masalah sikit cik kartun....biasalah dalam hidup manusia mcm nilah..:)

knp sr???
CK nak dtg bekunjung ari tuu, tapi google ckp blog sr dah remove..

Sekamar Rindu berkata...

Cik Yuyu,

terima kasih...:)

Sekamar Rindu berkata...

ieja amieja,

ya..saya sedar semua tu..:)

Sekamar Rindu berkata...

walaikummuslam *::CIKNUURUL::**

terima kasih pada cik nurul yg sudi singgah komen di sini.. dan sr ambil ucap tahniah atas kejayaan cik nurul..

Sekamar Rindu berkata...

Stairway to heaven,

sr hari ini alhamdulillah...sihat.

Sekamar Rindu berkata...

KaK LimAh Si SupiR,

tak mengapa kak limah..semua tu tak ada apa2 masalah pada sr.

Sekamar Rindu berkata...

BONDA SAYANG,

terima kasih Bonda...terima kasih banyak..

Sekamar Rindu berkata...

aku budak klang,

sr ada lagi...:)) dugaaan datang bertimpa2 sabarlah hati..

Sekamar Rindu berkata...

muLan mia,

terima kasih muLan..

Sekamar Rindu berkata...

kak hani@debumelukut,

terima kasih kak...

Sekamar Rindu berkata...

belogkiter,

terima kasih...:))

Sekamar Rindu berkata...

sissyira berkata...


terima kasih sudi tinggalkan jejak di sini cik sissyira..

Sekamar Rindu berkata...

wida,

terima kasih kak wida..

Sekamar Rindu berkata...

TiraPengemis,

terima kasih pada cik Tira..

Sekamar Rindu berkata...

terima kasih atas komen2 di entri ini..

amy qlate berkata...

adat berkawan di alam maya...bila menyepi terus menghilang diri...xper SR..sy still follow your blog...pa2 pun mga SR bertambah sihat...Amin

Stairway to heaven berkata...

sma2..he

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy