Isnin, 23 Januari 2012

[ gambar ] Hal-Hal yang Pelik Berlaku Dalam Malaysia














13 ulasan:

Telor Power berkata...

hahaha betul ke nie kes nie,atau just tuk bergambor saje.

Noonoy91 berkata...

lol..

Edy Fee berkata...

perasaan sedap? ape ke nama tu

ascil.punye.lah berkata...

hahahaha.gambar last tu kelakar!

Cik Yuyu berkata...

kekeke. klaka pun ade.. ^^ button comment kite ade kat pix tuh. click jep pix tuh ha.. ade la nti kuar comment box. :)

`Aine`Ainun* berkata...

Menarik=))

Shima Yahya berkata...

restoran perasaan sedap ?? sedap sangat name tu =.=

maszull berkata...

assalamualaikum SR....mcm2 ada kan tapi yg terlampaunya gambo yg last tu dah sempit park tu tapi boleh park mcm mana die kuar...:)

Hanisah Safian berkata...

restoran perasaan sedap? trololololol

ahsfantasy24 berkata...

mak aih besar no plat die~
kete parking mcm tu boleh kuar ke?
huhuhu~

muLan mia berkata...

hadoi... fenin pale tengok.. hahaha

belogkiter berkata...

pelik pelik... tapi paling kelakar motor dengan no plate besar tu

faiQah nUr huSna berkata...

terbaek ~ :D

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy