Isnin, 30 Januari 2012

[ gambar ] Jom Lihat Kawasn Yang Paling Menggerunkan Sekali Di Dunia










Runtuhan bangunan ini dulunya ialah Hospital Hellingly, iaitu Hospital Mental yang terbesar di England. Terletak di perkampungan yang terpencil Hellingly yang dulunya dikenali juga sebagai " East Sussex Country" yang telah dibuka pada tahun 1903 dan telah ditutup pada tahun 1994.

Melihat runtuhan yg telah lama ditinggalkan seolah-olah semua kawsan ini menjadi begitu misteri dan tidak pernah dikunjungi lagi hingga kini.Sehiggalah seorang jurugambar yang bernama Romany WG datang ke sini, dan mengambil bebeberapa gambar yang mengerunkan sekali.





9 ulasan:

N'yue berkata...

erm...teramat mengerunkan...

deqla manjew berkata...

slm, ish seramnye....

Aine Ainun berkata...

huhu...
serammm...

Prettywrite berkata...

seram sungguh..sesuai buat tempat shooting ni..

aReLaN berkata...

chuak!!memang takde la nak gi tempat camtu.wuuuuu

gadisBunga berkata...

teringin nak pegi situ ambik gambar!

misshannajr berkata...

mcm penah nampak la tempat ni ada org buat rancangan supernatural kat sini..mmg ada bnda hahaha..seram gila tgk ms tu..

luahfikiran ... mari kita berkata...

Salam,
Ish gerun .. sape yg nak melawat tempat macam ni !

sugar2 kapas strawberry berkata...

tp gmbr no 5 tu kita suka.rasa macam nk design bilik ala2 cmtu plk.hik2

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy