Isnin, 30 Januari 2012

[ hebat ] Inilah satu bukti...betapa Cinta Itu Memang Buta...!






Nama lelaki ini lalah Shaquille O'Neal seorang pemain (American basketball player) yang mempunyai ketinggian 216cm dan isterinya yang bernama Nikki Alexander, yang mempunyai ketinggian 157cm.Perbezaannya sangat ketara sekali. Pasangan ini yang berkahwin pada tahun 2010 dan kini dikurniakan 1 seorang cahaya mata lelaki yang comal.

Shaquille O'Neal yang mempunyai pendapatan tahunan melebihi US30 Juta sebagai pemain
basketball sangat menyintai isterinya ini...



6 ulasan:

Mizz ErMa berkata...

wah, mati2 ingatkan pompuan tuh yang pendek, rupanya dia pny husband yg kemaen lg tggi..=D

zafirah mizlan berkata...

ok...saya lg rendah dr perempuan itu

ieyla_667 berkata...

perghh 2meter kot husband dia.. :D

maszull berkata...

assalamualaikum SR...dah jodohkan nak buat mcm mana...suaminya boleh dokong isterinya ngan senang jer...:)

misshannajr berkata...

bini dia ni kalo dlm kategori omputih kira rendah juga la..hampir sama tinggi dgn sya jer hikhik..

Arikal Razali berkata...

humangaii , mcm dinosour dah laki dia . btw , tggi bini dia sama dgn sy . so beza mamat tu pun lebih kurang mcm gambar tu je . arghh , sy amat kerdill .

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy