Jumaat, 24 Februari 2012

di pagi yang damai..saya kembali upadte blog



assalamualaikum...dan selamat pagi Jumaat.buat semua sahabat-sahabat yang saya sayangi semua...lamanya tak update blog..blog sr dah berswang dah pun..di pagi yg damai, sr cuba udate blog..mahu bertanya khabar sahabat-sahabat blog yang sentiasa berada di dalam ingatan sr..

sejujurnya sr menghadapi beberapa masalah yang membataskan sr untuk selalu update blog seperti dulu..selalu saja tidak sihat..inilah ujian dan dugaaan yang sr terima..kadang-kadang terasa sukar dan penat sangat..namun selepas muhasabah diri..sr tabah menghadapinya. Menghadapi dan berhadapan dengan orang-orang yang tidak pernah suka melihat kebahagian orang lain..sungguh mencabar diri sr..

Tahun 2012 tahun yang sungguh mencabar buat sr..masalah datang bertimpa-timpa, mecakar segenap penjuru nilai-nilai kesabaran yang ada dalam diri ini..semoga Allah SWT memberi kesabaran, ketabahan buat saya...doa daripada sahabat-sahabat saya saya harapkan..


32 ulasan:

Aine Ainun berkata...

semoga kembali sihat dpermudahkan urusan ye sr..

deqla manjew berkata...

tabah yer cikgu....moga cikgu kmbali sht spt biasa...

Dr Hafiz berkata...

Assalamualaikum SR, Moga kesihatan SR akan bertambah baik dan sama -sama kita berdoa diberi kekuatan dan kesabaran dalam menempuh cabaran hidup yg semakin mencabar ini...

Kakzakie berkata...

Seingat kakak SR pindah tempat baru kan... inilah ujian dik.

Selamat kembali berblog
tarik nafas panjang-panjang
lepaskan pelan-pelan... huh... lega kan...

~aSFaLiZa~ berkata...

sabar ye. selagi kita ada di muka bumi ni mmg byk dugaan yg Tuhan bagi. harap SR tabah

secangkir madu merah berkata...

Semoga SR kembali pulih dari segala penyakit dan kembali menulis.. di FB juga luahan rasa mu tidak lagi kelihatan... Akak sering tercari2..

aku budak klang berkata...

Itulah hidup...tapikan SR kalau tak ada masalh hidup ini tak adventure lah....terasa kosong...apa2pun ABK doakan semuga SR sentiasa dilindungi Allah dan tabah menghadapi dugaan hidup ini...amin

~Sweet Honesty~ berkata...

moga sht dan tenang selalu(^_^)

Telor Power berkata...

waalaikumusalam..

semoga cepat sihat dan dipermudahkan urusan

maszull berkata...

assalamualaikum SR...semoga Allah sentiasa melindungi SR yer...:)

Nida berkata...

Masalah datang bersama hikmah tersembunyi.. moga segalanya lancar di sana..Insya Allah

lovely berkata...

semoga sr akan sihat dan b'tenaga semula.. amin..

fadzilah berkata...

salam..

semoga sr lebih tabah dlm menghadapi setiap cabaran. Ingatlah Allah sentiasa bersama hambanya.

fadzilah berkata...

salam..

semoga sr lebih tabah dlm menempuh setiap dugaan dan cabaran. Ingatlah, Allah sentiasa bersama hambanya.

eita berkata...

patut lah lama takde..
ermm...harap SR terus tabah dan bersabar dalam menghadapi ujian dan dugaan dalam kehidupan ni...
semoga rahmat Allah sentisa bersama SR..insya allah

aRoL berkata...

banyakkan sabar ye...

Sekamar Rindu berkata...

aRoL,

terima kasih banyak aRol..

Sekamar Rindu berkata...

Aine Ainun,

terima kasih banyak Aine Ainun..

Sekamar Rindu berkata...

deqla manjew,

terima kasih banyak...deqla manjew.

Sekamar Rindu berkata...

Walaikummusalam. Dr Hafiz,

terima kasih atas doa Dr pada saya..

Sekamar Rindu berkata...

Kakzakie,

terima kasih Kakzakie
betul tu kak...semuanya ujian..

Sekamar Rindu berkata...

~aSFaLiZa~,

terima kasih...aSFaLiZa

Sekamar Rindu berkata...

secangkir madu merah,

terima kasih kak..fb tu lama dah tak masuk.

Sekamar Rindu berkata...

aku budak klang,

ya.inilah hidup yang bermacam-macam rencah kehidupan..sabar lah hati..

Sekamar Rindu berkata...

Sweet Honesty~,

terima kasih banyak..

Sekamar Rindu berkata...

Telor Power,

terima kasih banyak..

Sekamar Rindu berkata...

walaikummusalam..mama maszull.

INsyaAllah....mama..terima kasih banyak.

Sekamar Rindu berkata...

kak Nida,

terima kasih banyak...kak..

Sekamar Rindu berkata...

lovely,

terima kasih banyak....

Sekamar Rindu berkata...

walaikummusalam...puan fadzilah,

terima kasih kerana masih ingat pada sr..terima kasih atas doa2 tersebut..

Sekamar Rindu berkata...

eita,

terima kasih banyak eita....

Sekamar Rindu berkata...

terima kasih atas doa-doa sahabat semua..saya sangat hargainya....

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy